Aanbieding Extra korting op koffiebonen Illy, Lavazza, Segafredo en TIKTAK


Deze week 6% extra korting met kortingscode Juli2014 op alle smaken koffiebonen van Illy, Lavazza, Segafredo en TIKTAK.


Bovenop de vele voordelen van Koffievergelijk: voordelige prijzen, groot assortiment en verzending binnen 24 uur (België 1-2 werkdagen) nu dus nog voordeliger.


Gebruik kortingscode Juli2014 in de winkelwagen en ontvang direct 6% extra voordeel bovenop de gecommuniceerde prijzen. De actie is geldig t/m maandag 21 juli 2014.


Koffievergelijk is dé winkel met het grootste assortiment. Bijvoorbeeld koffiecapsules: Dolce Gusto capsules, Caffè Magnani of Nexpod capsules voor de Nespresso machine, Illy MIE capsules, Lavazza A Modo Mio capsules en Tassimo T-discs.


Illy

Illy, ook wel Illycaffè genoemd, verkoopt in meer dan 140 landen wereldwijd, hun unieke koffie. Deze is van hoge kwaliteit en bestaat uit negen soorten zuivere Arabica koffiebonen. De Illy melanges zijn zeer geschikt om een heerlijke espresso mee te maken. Kenmerkend voor de koffie van Illy is de lichte smaak van chocolade, honing, toast en karamel. Ons assortiment Illy koffiebonen bestaat uit 9 smaken: normale en donkere branding, cafeïnevrij en 6 soorten Monoarabica.


Lavazza

Lavazza is wereldwijd bekend als dé Italiaanse espresso. Het merk is marktleider op het gebied van espresso koffie in Italië, met een marktaandeel van maar liefst 48%. Lavazza is het best verkochte koffiemerk in Italie en staat symbool voor de allerbeste originele Italiaanse espresso, cappuccino en andere koffiespecialiteiten.
Ons assortiment Lavazza koffiebonen bestaat uit 4 smaken: fluweelzacht, medium, intens, rijk en krachtig.


Segafredo

Segafredo is een Italiaans familiebedrijf, uitgegroeid tot een wereldwijd opererend koffiemerk. De echte espresso van Segafredo wordt ook wel ‘il vero espresso italiano’ genoemd. Het geheim van Segafredo? Een uniek harmonieus samenspel van melangeren, branden en bereiden van de ongebrande koffiebonen.
Ons assortiment Segafredo koffiebonen bestaat uit 5 smaken: van 100% arabica koffiebonen tot een melange van arabica en robusta koffiebonen en cafeïnevrije koffiebonen.


TIKTAK

TIKTAK is één van de grotere koffie- en theefabrikanten van Nederland, sinds 1991 onderdeel van het Italiaanse Segafredo Zanetti. TIKTAK is een Nederlands koffiemerk met een rijke historie. Met vroeger als motto ‘Suvere Koffij’.
Ons assortiment TIKTAK koffiebonen is er in 4 smaken: van mild en fris tot pittig en vol en zelfs een Max Havelaar.