Aanbieding Extra korting op koffiebonen Lavazza, Segafredo, Alvorada en TikTak


Deze week 6% extra korting met kortingscode April14 op alle smaken koffiebonen van Lavazza, Segafredo, Alvorada en TikTak.


Bovenop de vele voordelen van Koffievergelijk: groot assortiment, voordelige prijzen, verzending binnen 24 uur (België 1-2 werkdagen) nu dus nog voordeliger.


Gebruik kortingscode April14 in de winkelwagen en ontvang direct 6% extra voordeel bovenop de gecommuniceerde prijzen. De actie is geldig t/m maandag 21 april 2014.


Koffievergelijk is dé winkel met het grootste assortiment. Bijvoorbeeld koffiecapsules: Illy MIE capsules, Nexpod of Massimo voor Nespresso koffiemachines, Dolce Gusto capsules, Lavazza A Modo Mio capsules en Tassimo T-discs.


Lavazza

Lavazza staat wereldwijd symbool voor dé Italiaanse espresso. Het merk is marktleider op het gebied van espresso koffie in Italië, met een marktaandeel van maar liefst 48%. Lavazza, het best verkochte koffiemerk in Italie. Symbool voor de allerbeste originele Italiaanse espresso, cappuccino en andere koffiespecialiteiten.
Ons assortiment Lavazza koffiebonen bestaat uit 4 smaken: fluweelzacht, medium, intens en rijk en krachtig.


Segafredo

Segafredo is een Italiaans familiebedrijf, uitgegroeid tot een wereldwijd opererend koffiemerk. De echte espresso van Segafredo wordt ook wel ‘il vero espresso italiano’ genoemd. Het geheim van Segafredo? Een uniek harmonieus samenspel van melangeren, branden en bereiden van de ongebrande koffiebonen.
Ons assortiment Segafredo koffiebonen bestaat uit 5 smaken: van 100% arabica koffiebonen tot een melange van arabica en robusta koffiebonen en cafeïnevrije koffiebonen.


Alvorada

Alvorada is één van de grootste koffiebranderijen van Europa, gevestigd in Oostenrijk. Het staat bekend als één van de grootste handelshuizen in groene koffie. Daarom is de koffie zeer scherp geprijsd. Met een garantie op een uitstekende prijs/kwaliteit.
Ons assortiment Alvorada koffiebonen zijn er in 2 smaken: van een zachte authentieke Italiaanse espresso tot een intense koffie met een typische Braziliaanse smaak.


TikTak

TikTak is één van de grotere koffie- en theefabrikanten van Nederland, sinds 1991 onderdeel van het Italiaanse Segafredo Zanetti. TikTak is een Nederlands koffiemerk met een rijke historie. Met vroeger als motto ‘Suvere Koffij’.
Ons assortiment TikTak koffiebonen is er in 4 smaken: van mild en fris tot pittig en vol en zelfs een Max Havelaar.