Burendag Douwe Egberts 27 september 2014


Het is bijna weer Burendag, dit jaar op 27 september. Het jaarlijks terugkerend event van Douwe Egberts en het Oranje Fonds wordt ieder jaar op de vierde zaterdag in september gevierd. De dag staat in het teken van het vieren en bevorderen van contact tussen de buren.


Douwe Egberts is ervoor om buren met een goede kop koffie met elkaar in contact te brengen, gezellig en lekker. De rol van het nationale fonds Oranje Fonds is het bevorderen van sociale initiatieven de het bevorderen van samenhang tussen groepen en mensen. Burendag moet mensen dichter bij elkaar brengen.


Thema burendag 2014 is ‘Koppen bij elkaar’.

Het thema van burendag 2014 ‘Koppen bij elkaar’ moet een stimulans betekenen voor buren om met elkaar een leuke activiteit te bedenken. Hiervoor kan er jaarlijks bij het Oranje Fonds een financiële bijdrage van maximaal € 500,- worden aangevraagd.


Prijzen winnen bij Douwe Egberts

Bij Douwe Egberts kun je ook nog eens prijzen winnen met een actiecode die staat op DE Aroma rood verpakkingen. Op de site Burendag.nl kun je aan het rad draaien en met de actiecode een kopje reserveren en dagelijks prachtige prijzen winnen. Win prachtige prijzen als een picknicktafel, Weber BBQ of een trampoline.


Bron: Burendag.nl