Cadeaubonnen van Koffievergelijk


Nieuw bij Koffievergelijk: de cadeaubon. Een cadeaubon van Koffievergelijk is hét ideale cadeau om te geven of te krijgen. Zelf iets uitkiezen uit het gehele assortiment van Koffievergelijk. In een waarde van € 10,-, € 15,- of € 50,-.

Een cadeaubon van Koffievergelijk is een leuke cadeautip en is geldig op het gehele assortiment van Koffievergelijk. De cadeaubon is voorzien van een unieke kortingscode en onbeperkt houdbaar. Er kunnen meerdere cadeaubonnen tegelijk worden ingewisseld. Dus voor bijvoorbeeld een korting van € 25,- kan er een cadeaubon van € 10,- en € 15,- worden ingeleverd.

Om een cadeaubon te gebruiken dient u de geselecteerde producten in de winkelwagen te plaatsen. Tijdens het betaalproces vult u de exacte code (of code’s) van de cadeaubon in bij het veld ‘kortingscode’ en klikt u op verzilveren. Is het totaalbedrag hoger? Dan kan het resterende bedrag met één van de andere betaalmethoden worden afgerekend. Een cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld en dient in één keer te worden besteed.

Mooie cadeaubon in een feestelijke envelop

De cadeaubon ziet er prachtig uit en wordt verpakt in een feestelijke envelop naar het gewenste afleveradres verzonden. En besteld u alleen een cadeaubon? Dan wordt deze uiteraard kosteloos verzonden.