Deel jouw mooiste theemoment en win een Pure Tea theekist


Ben jij ook liefhebber van heerlijke en eerlijke thee? Maak nu kans op een Pure Tea 18-vaks theekist in het zwart. Een stijlvolle en moderne theekist met 18 thee-melanges van Pure Tea. Like Koffievergelijk en Deel jouw mooiste theemoment op Koffievergelijk op Facebook en vertel waarom JIJ deze theekist zou willen winnen.

Actievoorwaarden Deze actie loop t/m zondag 14 december 23.59 uur. Dan geeft Koffievergelijk, onder al haar likers, degene met de leukste reactie een GRATIS Pure Tea 18-vaks theekist in het zwart. Uiteraard gratis opgestuurd.

Pure Tea

Pure Tea is een 100% biologische thee, afkomstig van de eerste pluk: een garantie voor de fijnste theeblaadjes van het seizoen, allemaal met de hand geplukt. De smaak, de geur, de prachtig kleurende theeblaadjes en de bijzondere vorm van het zakje van Pure Tea maken theedrinken een ware beleving. De thee is 100% biologisch, dus zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Belangrijk is om de thee 3 tot 5 minuten te laten trekken voor het beste resultaat.

De volgende soorten Pure Tea worden verkocht op Koffievergelijk: 18-vaks theekist 36-vaks theekist Navulverpakking A Navulverpakking B Theekopjes in de kleuren rood, wit of zwart

Thee op Koffievergelijk

Op Koffievergelijk.nl en Koffievergelijk.be worden de volgende 4 merken thee verkocht: Pure Tea Fair Trade Original Bradley Princess

Fair Trade Original is thee met het Fair Trade keurmerk, eerlijke thee dus.

Bradley thee is thee verpakt in een zijdeachtig zakje in de vorm van een piramide. Het voordeel hiervan is dat de grovere theeblaadjes beter wellen en de pure kwaliteit goed te proeven is. In meerdere smaken.

Princess thee is een biologische thee met het Max Havelaar keurmerk. Het merk staat voor lekker en is 100% fair. Princess bestaat al sinds 1818 en selecteert de beste hand geplukte theeblaadjes uit de mooiste theegebieden ter wereld. Thee dus van hoge kwaliteit.