Dit voorjaar tweede koffiebar Blushing open


Gordon’s koffiebar Blushing opent over enkele maanden in haar deuren in hartje Amsterdam. De eerste geopende koffie- en theesalon Blushing, zoals de koffiebar voluit heet, in Blaricum is een doorslaand succes. De zaak en het terras zitten vanaf de eerste dag bomvol en bezoekers zijn zeer positief. En na Blushing Blaricum komt er dus dit voorjaar ook een vestiging Blushing Amsterdam.

De zanger en presentator Gordon heeft onlangs bekend gemaakt dat Blushing door het overweldigende succes navolging krijgt. De exacte locatie in Amsterdam houdt hij tot 1 maart nog even voor zich, maar een tipje van de sluier wordt al opgelicht: op één van de mooiste en in het oog springende locaties zal in mei of juni Blushing Amsterdam haar deuren openen voor het grote publiek.

De opening van een tweede zaak is het gevolg van de zeer positieve reacties op Blushing 1 in Blaricum. Positieve berichten op social media over het personeel, de uitstraling en de kwaliteit. De koffie, broodjes, het gebak en de uitstraling van Blushing wordt als zeer positief door de klanten ervaren. Meer dan 5000 mensen hebben inmiddels al genoten van de gezonde hapjes, smoothies, drankjes en het gezonde concept van het Blaricumse Blushing. De ultieme droom van Gordon is om in de toekomst nog meer vestigingen te gaan openen in Nederland. Met Blushing Nederland een nieuw horecabedrijf rijker?

Het idee achter Blushing

Blushing is een idee van Gordon, zelf een fanatieke koffiefanaat. Volgens zijn eigen zeggen functioneert hij niet zonder zijn eerste ‘bakkie’ in de morgen. Zonder koffie geen goed begin van je dag. De koffiebar moet een alternatief bieden in de ongezonde chaos die er heerst in Nederland volgens de zanger en presentator. Blushing moet staan voor een gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk en heerlijk eten en drinken.

Bron: EnjoyBlushing.nl