Segafredo Zanetti keert terug als sponsor in de Formule 1


Koffiemerk Segafredo Zanetti heeft bekend gemaakt terug te keren in de Formule 1. Twintig jaar na het overlijden van coureur Ayrton Senna, destijds gesponsord door het koffiemerk, keert Segafredo Zanetti dus terug op de Formule 1 circuits.

Het koffiemerk wordt sponsor van het McLaren Formule 1 team. Tijdens de race in het Italiaanse Monza van 7 september jl. was het logo van Segafredo Zanetti al te zien op de spoilers van de racewagens en de overalls van de coureurs van het McLaren Formule 1 team. Tijdens de races in Maleisië, Singapore en Abu Dhabi zal het logo van het lokale merk Boncafé, een ander merk van de Massimo Zanetti Beverage Group overal zichtbaar zijn

Van 1984 tot en met 1994 was Segafredo, als sponsor van Ayrton Senna, al actief in de Formule 1. Sinds de start van de legendarische coureur tot de desastreuze race van San Marino in 1984. Met de terugkeer tijdens het 20ste overlijdensjaar van de illustere Braziliaan wil het bedrijf een signaal afgeven dat zij haar internationale positie verder wil versterken.

President van het bedrijf, Massimo Zanetti, over de terugkeer in de Formule 1: ‘als je denkt aan de Formule 1, denk je ontegenzeggelijk aan McLaren, één van de team dat een legendarische status heeft bereikt. Exact datzelfde geldt voor Segafredo Zanetti in de wereld van de koffie en samen, kunnen we iets speciaals bereiken’.

Bron: Segafredo.nl