Lievemente nieuwe smaak Lavazza A Modo Mio


Lavazza A Modo Mio Lievemente is de nieuwste smaak Lavazza A Modo Mio smaak in Nederland. Voluit geheten Lavazza A Modo Mio Caffè Crema Lievemente. Italiaanse topkwaliteit koffie van Lavazza. Leverbaar bij Koffievergelijk vanaf vrijdag 4 april.


De Caffè Crema Lievemente is een zachte milde koffie. Koffie van 100% arabica koffiebonen in een Lavazza capsule. De koffie is romig van smaak met een smaak van bloemige noten. Geschikt voor een grote kop koffie.


Lavazza

Lavazza staat synoniem voor kwaliteit. Met meer dan 100 jaar ervaring is het familiebedrijf uit Turijn uitgegroeid tot één van de grootste koffiemerken van de wereld. Dagelijks worden er maar liefst 14 miljard kopjes koffie gedronken wereldwijd van dit Italiaanse topmerk. Het bedrijf staat symbool voor de Italiaanse espresso en is ook zelf marktleider op het gebied van espresso koffie in Italië.


Lavazza A Modo Mio

A Modo Mio betekent letterlijk vertaald, op mijn eigen manier. Voor iedereen zijn eigen smaak, behoefte en verwachtingen van zijn eigen kop koffie. Met een Lavazza A Modo Mio koffiemachine maak je eenvoudig zelf een heerlijk kopje espresso koffie. Een espresso koffie is door de zetwijze onder hoge druk vol van aroma.


Het assortiment Lavazza A Modo Mio van Koffievergelijk bestaat op dit moment uit 9 smaken Lavazza capsules, ook wel Lavazza cups genoemd, een capsulehouder en Lavazza A Modo Mio servies.