Like Koffievergelijk.nl op Facebook en maak kans op een Lavazza Melkopschuimer

Wil jij ook genieten van heerlijke echte Italiaanse koffie met melk? Bijvoorbeeld een cappuccino of latte macchiato? Maak nu kans op een Lavazza Melkopschuimer. Like Koffievergelijk.nl op Facebook en vertel waarom JIJ deze prachtige Lavazza Melkopschuimer zou willen winnen.

Actievoorwaarden Deze actie loop t/m zondag 2 november 23.59 uur. Dan geeft Koffievergelijk.nl , onder al haar likers, degene met de leukste reactie een GRATIS Lavazza Melkopschuimer. De Melkopschuimer wordt uiteraard gratis opgestuurd.

Wil jij ook een gratis Lavazza Melkopschuimer? Bij aanschaf van een Lavazza A Modo Mio Espria AEG koffiemachine ontvang je een gratis Lavazza Melkopschuimer. De Espria is een topkwaliteit koffiemachine met een compact formaat en modern design. Met één druk op de knop zet je de lekkerste espresso’s en … met de Lavazza melkopschuimer erbij ook de heerlijkste latte macchiato’s of cappuccino’s. Met Lavazza A Modo Mio capsules maak je van 100% arabica koffie met de capsules snel en eenvoudig de heerlijkste Italiaanse Lavazza koffie’s. De Lavazza Espria koffiemachine is beschikbaar in de kleuren rood, zwart en wit. Actie geldig t/m 15 januari 2015.

Lavazza

Lavazza is gevestigd in Turijn in Italië en is in 1895 opgericht door Luigi Lavazza. Luigi Lavazza is begonnen als detailhandelaar die koffie ging branden en verkopen. In die tijd verkochten alle koffieverkopers één soort koffie, maar Lavazza mengde verschillende koffiesoorten door elkaar om de perfecte espressosmaken te kunnen creëren. Haar specifieke melanges houdt Lavazza tot op de dag van vandaag nog steeds geheim.

De kwaliteit en het aroma van een Italiaanse espresso verspreiden over de hele wereld is al die jaren de belangrijkste doelstelling van Lavazza geweest. Tegenwoordig is wereldwijd Lavazza het symbool van de Italiaanse espresso geworden. In Italië is Lavazza zelfs de marktleider op het gebied van espresso koffie. Wereldwijd in meer dan 80 landen wordt Lavazza koffie verkocht.

Tegenwoordig is Lavazza S.p.A. nog steeds een familiebedrijf en de vierde generatie van de familie leidt het bedrijf. Er werken meer dan 2000 medewerkers. Om een idee te geven hoe groot Lavazza is: in 2008 zijn er wereldwijd maar liefst 14 miljard kopjes Lavazza koffie gedronken.