Biologische koffie van modeontwerper Ralph Lauren


Modeontwerper Ralph Lauren heeft niet alleen maar een hart voor mode, beauty en interieur, maar ook voor koffie. Afgelopen week opende de Amerikaanse modeontwerper in zijn flagship store in New York een koffiebar. Met … biologische koffie van het Ralph Lauren merk, Ralph’s Coffee.

De koffieshop is gevestigd op de tweede verdieping van de winkel van de modeontwerper op Fifth Avenue in New York. Een kleine koffieshop met ruimte voor 22 klanten, met een klassiek Amerikaans interieur en antieke stoelen, Classic American Style. De koffieshop moet een plek worden waar mensen kunnen samenzijn.

Ralph’s Coffee. Koffiebonen van biologische teelt van Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse koffieboeren. Met koffiehuis La Colombe ontwikkelde Ralph Lauren drie koffieblends, een espresso, drip en decaf. Lekkere koffie? De koffiebonen zijn in de koffiebar tevens te koop in pondspakken. En natuurlijk ontbreken mokken, petjes en T-shirts met het groen-witte logo van Ralph’s Coffee niet.

De ontwerper is al lang bezig met horeca-activiteiten. In de winkels van Lauren in Parijs en Chicago bevinden zich al restaurants en in november opent hij een bar, naast zijn flagship store in New York. Wat heeft Ralph Lauren met koffie? De geur van versgezette koffie roept herinneringen bij de ontwerper op. Herinneringen aan de tijd die hij doorbracht met familie en vrienden. Met een koffieshop wil hij dan ook plekken creëren waar mensen samen kunnen zijn.


Bron: Nu.nl