Segafredo Zanetti logo op nieuwe Formule 1 auto


Het Segafredo logo prijkt ook in 2015 weer in de Formule 1. Op de nieuwe McLaren voor 2015 prijkt het logo van Segafredo Zanetti goed zichtbaar op de vleugel, net zoals in het tijdperk van Aryton Senna van 1984 – 1994 toen het koffiemerk ook sponsor was in de Formule 1. Ook op de pakken van de coureurs Fernando Alonso en Jenson Button staat het logo van Segafredo Zanetti.

De McLaren Formule 1 auto voor aankomend seizoen, met teambaas Ron Dennis, is afgelopen week gepresenteerd. De McLaren-Honda MP4-30, heeft zilvergrijze, traditionele McLaren, kleuren met rode accenten. De wagen is uitgerust met een Honda motor en is een doorontwikkeling van de vorig jaar gereden MP4-29. Volgens ingewijden oogt de auto voor 2015 nog wat kaal door het gebrek aan een titelsponsor, ondanks de nieuwe sponsoren voor 2015 CNN, KMPG en Segafredo.

Segafredo in de Formule 1

Koffiemerk Segafredo heeft eind 2014 besloten weer terug te keren als sponsor in de Formule 1, zie ons eerdere bericht: koffiemerk Segafredo sponsor Formule 1. De belangrijkste reden voor deze terugkeer is dat het bedrijf een signaal wil afgeven dat ze haar internationale positie verder wil versterken. McLaren is legendarisch in de Formule 1 en datzelfde geldt voor Segafredo in de koffiewereld. Vandaar de terugkeer van het koffiemerk, tijdens het 20ste overlijdensjaar in 2014 van de illustere Braziliaan Aryton Senna.

Bron: Segafredo.nl