Win een Sally Williams nougat proefpakket

Ook liefhebber van heerlijke handgemaakte nougat? Maak nu kans op een proefpakket Sally Williams nougat. Je krijgt van allevier de smaken een nougatreep, uiteraard kosteloos thuisgestuurd.

Like Koffievergelijk op Facebook of Google+, DEEL dit bericht en vertel waarom JIJ een heerlijk Sally Williams nougat proefpakket wilt winnen.

Actievoorwaarden De actie loopt t/m zondag 18 januari 2015 23.59 uur. Dan geeft Koffievergelijk degene met de leukste reactie een proefpakket Sally Williamsn nougat, uiteraard gratis opgestuurd.

Sally Williams nougat

Sally Williams nougat is een volledige met de hand gemaakte nougat. Een idee van Sally, een gerenommeerde Zuid-Afrikaanse chef-kok. De nougatiers van Sally Williams worden zorgvuldig geselecteerd op het gebied van vakkundigheid, gedrevenheid en passie om in kleine hoeveelheden de perfecte nougat te maken. Voor de nougat van Sally Willimans worden alleen de beste, fijnste en altijd verse ingrediënten gebruikt.

Koffievergelijk verkoopt de volgende smaken: - Sally Williams Nougat melk - Sally Williams Nougat puur - Sally Williams Nougat amandelen - Sally Williams Nougat macadamia Zie het prachtige filmpje van Sally Williams op Youtube.