Biologische melk van Zuivelrijck bij Center Parcs

Zuivelrijck biologische koffiemelk wordt tegenwoordig aangeboden bij de koffie op parken van Center Parcs, zowel in Nederland als België. Naast duurzame koffiemelk heeft Center Parcs al jaren duurzame koffie van Smit & Dorlas in al haar restaurants. Koffie zelfs met het Rainforest Alliance keurmerk. En er worden wat kopjes koffie jaarlijks gedronken bij Center Parcs, naar schatting rond de 6 miljoen.

Voor Center Parcs is duurzaamheid erg belangrijk. Onder de naam ‘Nature deserves a break’ heeft Center Parcs meerdere eigen concrete groene doelen geformuleerd. Eén belangrijke daarvan is het groen bewustzijn vergroten van haar gasten en medewerkers. Doelstelling is om gasten en medewerkers op een leuke en speelse manier te laten kennismaken met haar groene denken en doen. En daar passen de groene biologische koffiemelkcupjes met de prachtige opdruk natuurlijk goed bij.

Over de samenwerking zijn alle partijen enthousiast. Zuivelrijck omdat zoveel mogelijk gasten op de Center Parcs parken in aanraking komen met de biologische melkcups, vooral ook in Belgie waar Zuivelrijck nog niet echt een bekend merk is. Albron, die verantwoordelijk is voor de horeca en supermarkten op de parken van Center Pars omdat het graag de meest duurzame grote foodservice-organisatie van Nederland wil worden en Center Parcs omdat duurzaamheid en natuur & milie hoog in het vaandel staan.

Bron: Biojournaal.nl