• Levering binnen 24 uur

    Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen in huis

  • Gratis verzending boven 75,-

    Binnen Nederland. Daaronder 3,95

Koffievergelijk 9.5 van 10 op basis van 998 gebruikersrecensies.

Beëindiging samenwerking Kraft en Starbucks in de VS geeft problemen

Geplaatst op 4 Maart 2012

Beëindiging samenwerking Kraft en Starbucks in de VS geeft problemen


Kraft Foods en Starbucks dreigen in de VS aangeklaagd te worden vanwege de beëindiging van de samenwerking. In de Tassimo koffieapparaten van Kraft kunnen klanten geen Starbucks koffie meer bereiden. De Starbucks koffie capsules worden inmiddels niet meer gemaakt.


Consumenten die een Tassimo koffieapparaat hebben aangeschaft en zich bekocht voelen kunnen een claim indienen bij een advocatenkantoor. Volgens het advocatenkantoor zijn consumenten misleid. Om Starbucks koffie te kunnen bereiden moest een Tassimo koffieapparaat van Kraft aangeschaft. Maar... volgens het advocatenkantoor was al vrij snel bekend dat de productie van Starbucks capsules eindig zou zijn voor de Tassimo. Erger nog, binnen afzienbare tijd was bekend dat Starbucks capsules beschikbaar zouden komen voor de Keurig, de concurrent van de Tassimo.


Kraft is al niet heel succesvol met haar Tassimo koffieapparaten. Eerder deze maand moest het bedrijf al 1,7 miljoen koffieapparaten en een deel van de merken capsules Maxwell House, Gevalia en Nabob terugroepen omdat er consumenten brandwonden hadden opgelopen. Er zijn 140 schadegevallen bekend waarbij hete koffie of thee in het rond was gespoten.


Kraft Foods is de op één na grootste koffieverkoper ter wereld. De ranglijst wordt aangevoerd door Nestlé (bekend van de koffiemerken Nescafé, Nespresso en Dolce Gusto) en op de derde plaats staat Douwe Egberts.


Bron: EVMI.nl

Laat een reactie achter

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs