Like Koffievergelijk op Facebook of Google+ en maak kans op een Illy X7.1 koffiemachine


Ook liefhebber van heerlijke Illy koffie? Zuivere arabica koffiebonen en koffie van hoge kwaliteit. Maak nu kans op een Illy X7.1 koffiemachine ter waarde van € 149,-. Je mag zelfs de kleur zelf kiezen… De Illy X7.1 koffiemachine is beschikbaar in de kleuren zwart, wit en rood.

Like Koffievergelijk.nl op Facebook of Google+ en vertel of laat zien waarom JIJ deze Illy X7.1 koffiemachine zou willen winnen. De meeste kans om te winnen maak je met een originele foto of video, misschien iets met de combinatie van de gezelligheid die bij koffie en kerst hoort?

De koffiemachine is geschikt voor Illy MIE capsules, ook wel Illy IperEspresso capsules genoemd. Een mooie designmachine, ontworpen door de Italiaanse architect Luca Trazzi. Een capsule en één druk op de soft touch toetsen en u krijgt een heerlijke Italiaanse koffie met een fluweelachtige crèmelaag.

Actievoorwaarden Deze actie loop t/m donderdag 31 december 2015 23.59 uur. Win dus nog net dit jaar deze prachtige Illy koffiemachine. Dan geeft Koffievergelijk, onder al haar likers, degene met de leukste reactie een GRATIS Illy X7.1 koffiemachine. Uiteraard gratis opgestuurd.

Illy koffie

Illy is wereldwijd één van de meest gedronken koffiemerken. Dagelijks worden er ruim 6 miljoen kopjes Illy koffie wereldwijd geschonken. Het Italiaanse bedrijf bestaat als sinds 1933 en is nog steeds een familiebedrijf. Illycaffè wordt de koffie ook wel genoemd wordt in meer dan 140 landen verkocht en alle koffie’s bestaan uit zuivere soorten Arabica koffiebonen.

Illy MIE capsules

De Illy X7.1 koffiemachine is een koffiemachine voor Illy MIE capsules, ook wel IperEspresso capsules genoemd. De capsules, voluit Metodo IperEspresso genoemd, zijn uitgevonden en gepatenteerd door de Italiaanse koffiebrander Illy. In een capsule zit exact de juiste hoeveelheid koffie, zodat hij onder druk gemend met water zorgt voor een heerlijke koffie. Een koffie met barista kwaliteit, met een stevige en lang aanhoudende aroma.

De Illy MIE capsules zijn er in 10 verschillende smaken. Rood en zwart voor een gewone en krachtige espresso, blauw voor een lungo (gewone koffie) en groen voor een cafeïnevrije koffie. Daarnaast ook in de 6 soorten Illy Monoarabica, koffie uit specifiek één land of streek. Hierbij ons assortiment Illy MIE capsules.

Koop een Illy X7.1 koffiemachine

Wil je niet wachten tot 31 december of win je toch nooit wat? Koop dan nu bij Koffievergelijk de Illy X7.1 koffiemachine, in de aanbieding voor slechts € 149,-. En krijg zelfs nog een gratis dinercheque t.w.v. € 50,- van Illy cadeau.