Terug

Caffè Kimbo

Caffè Kimbo koffie

Caffè Kimbo staat symbool voor de authentieke Italiaanse espressocultuur: kwaliteit, pure smaak, passievol en temperamentvol. Caffè Kimbo wordt nog steeds gebrand in Napels, waar het ooit allemaal ook in 1963 begon.

Ons Caffè Kimbo assortiment

Ons assortiment van Caffè Kimbo koffie bestaat uit koffiebonen en gemalen koffie.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Prijs per 250 gram
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

Caffè Kimbo

Kimbo logoCaffè Kimbo is koffie van de Italiaanse koffiebrander Cafè do Brasil. Volgens velen beschouwd als één van de beste koffie's ter wereld.

De koffiebranderij Cafè do Brasil zag in 1963 in het Italiaanse Napels het licht, gestart door de gebroeders Rubino. De drie broers (Francesco, Gerard en Elio) hielpen in de vijftiger jaren hun vader regelmatig in de levensmiddelenwinkel annex koffiebar, waar ze ook koffie branden en verkochten voor gasten in de bar of thuisgebruik. De koffie werd geliefd onder de Napoletanen en de grote vraag naar de koffie deed de broers besluiten een eigen koffiebranderij te starten, Cafè do Brasil genaamd. De koffiefabriek Cafè do Brasil is uitgerust met de beste en meest milieuvriendelijke machines, rekening houdend met mens en milieu.

De Napoletaanse Caffè Kimbo koffie

De koffie werd onder de naam Caffè Kimbo op de markt gebracht, de exacte koffie zoals destijds eerder in de winkel van hun vader gebrandt. Met dezelfde tradities, het zelf zorgvuldig selecteren van koffiebonen, het donker branden en vakkundig malen. Kenmerkend voor Caffè Kimbo is deze authenticiteit, de onovertroffen smaak zoals destijds gebrand in de winkel. Het merk groeide uit tot één van de populairste koffie’s van Napels en Napels verwierf zelfs de titel wereldhoofdstad van espresso.

Het merk werd pas echt wereldwijd bekend met de komst van de eerste vacuümmachine, zodat de Napoletaanse Caffè Kimbo koffie wereldwijd gedistribueerd kon worden. Het merk is reeds verkrijgbaar in vele landen, maar de missie van Caffè Kimbo is om de cultuur van de Italiaanse espresso te verspreiden over de gehele wereld. Het merk is nog steeds in handen van de familie Rubino en marktleider in Napels.

Caffè Kimbo koffie

Caffè Kimbo koffie staat bekend om de volgende drie eigenschappen:
-Goudkleurige, compacte en persistente crema
-Zachte gebalanceerde chocoladesmaak en een volle fluweelachtige body
-Intens en overweldigend aroma, je proeft de intensiteit van de nabijgelegen Vesuvius

Op z’n Italiaanse gezegd is Caffè Kimbo l’espresso perfetto, de perfecte espresso.

Ons Caffè Kimbo assortiment

Kimbo fabriekCaffè Kimbo koffiebonen, authentieke Italiaanse espresso koffie van de familie Rubino, de populairste koffie van de wereldhoofdstad van de espresso, Napels.
Caffè Kimbo gemalen koffie, de heerlijke unieke authentieke Italiaanse smaak van Caffè Kimbo koffie is er ook in gemalen koffie. Voor de echte Italiaanse espresso.

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links