Wij maken gebruik van cookies om deze website voor u te optimaliseren. Lees meer over ons privacybeleid.
Gaggia Decalcificante ontkalker
Gaggia vloeibare ontkalker voor koffiemachines. Verwijdert kalkaanslag en ontworpen om de levensduur van koffiemachines te verlengen. Originele Gaggia ontkalker, getest en goedgekeurd door Gaggia. Inhoud: 250 ml
Onderhoudsproducten zijn te koop bij DeKoffieboon.nl, Koffievoordeel.nl, Cafedujour.nl en DeKoffieBaron.nl.
€ 8,95 |
Bestel |
<p><strong>Gebruiksaanwijzing voor koffiemachines zonder eigen ontkalkingsprogramma hebben</strong>.</p>
<p>Giet het hele flesje Gaggia ontkalker in een leeg waterreservoir van uw koffiemachine. Vul daarna het reservoir verder tot het maximum met vers water.
Zet de koffiemachine aan en vul via het stoompijpje twee kopjes met water. </p>
<p>Schakel daarna de koffiemachine uit en laat het ontkalkingsmiddel zo’n 15 minuten intrekken.
Na de 15 minuten intrekken haal je om de ongeveer 2 – 3 minuten 2 kopjes met water uit de koffiemachine. Totdat de koffiemachine leeg is.</p>
<p>Vul het waterreservoir met schoon water en spoel hem meerdere keren helemaal door, via het stoompijpje en via de het tuitje waar de koffie uit komt, indien mogelijk.
Is dit niet mogelijk, zet dan 3 kopjes koffie en gooi deze weg. Indien mogelijk, haal de centrale koffie-unit eruit en spoel hem af met vers drinkwater.</p>
Manufacturer | Gaggia |
---|---|
Merk machine | Gaggia |
Product | Ontkalken |
Gaggia is de bekendste Italiaanse producent van koffiemachines voor professioneel en huishoudelijk gebruik en zijn naam is synoniem voor traditie en de betrouwbaarheid van de hele wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1948 door Achille Gaggia. Gaggia is vooral bekend van de espresso-apparaten.
In 1938 patenteerde Achille Gaggia een systeem om water door middel van een mechanische gespannen, handbediende veer door koffie te persen. Door de hendel beneden te drukken kon er warm water in een cilinder gestuurd worden. Het water werd op zijn beurt weer door de koffie geperst door de hendel omhoog te laten komen waarbij de veer zijn werk doet. De druk die hierdoor ontstond liep nu op tot zo'n 9 Bar. Dit systeem is de basis voor de hedendaagse espressapparaten.
Schrijf uw eigen review