Terug

Illy MIE capsules

Illy MIE capsules

Illy MIE capsules zijn capsules, ook wel Illy MIE cups geheten, die precies de juiste hoeveelheid koffie bevatten om een perfecte espresso te bereiden. In de capsules zitten de fijnste soorten Arabica koffie die het aroma beschermt tot het moment waarop de espresso wordt bereid.

In een blik zitten 21 luchtdicht verpakte Illy capsules. Zonder veel moeite maak je met de Illy cups een heerlijke kop espresso koffie.

Ons assortiment Illy MIE capsules

De capsules zijn er in 10 verpakkingen:
-rood voor een normale kop espresso koffie
-zwart voor een sterke of donkere kop espresso koffie
-blauw voor een gewone koffie (lungo) -groene Illy capsule die er voor cafeïnevrije koffie is
-Monoarabica Brazilie, koffie met een intense smaak
-Monoarabica Ethiopie, koffie met een fijn en zacht karakter
-Monoarabica Guatemala, een zachte en aromatische arabica koffie
-Monoarabica Colombia, koffie met een rijke aroma
-Monoarabica Costa Rica, een perfecte combinatie van zuur, zoet, body en bitter
-Monoarabica India, een opvallende bitter en veel body
Luchtdicht verpakt en ongeopend zijn de Illy cups ongeveer één jaar houdbaar.

MIE betekent letterlijk Metodo Iperespresso en is het espresso systeem dat door Illy ontwikkeld is en waarop de koffiebranderij 5 internationale patenten heeft. Dit is de bestverkochte Illy koffie in het assortiment.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Selectie verfijnen
Merk machine
Geschikt voor
Cafeïnevrij
Krachtigheid
Prijs
Prijs per 250 gram
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

14 producten

Pagina
 1. Illy Iperespresso capsules Classico
  Illy Iperespresso capsules classico
  Illy Iperespresso capsules classico, mild gebrande koffie met de perfecte balans tussen zuur en bitterheid. De Iperespresso classico is de nieuwe naam voor Iperespresso normale branding. Met een evenwichtige smaak, die kenmerkend is voor illy, met tonen van chocolade, geroosterd brood en karamel. Een zachte smaak. Illy Iperespresso capsules, ook MIE-capsules op IPSO capsules genoemd. In een nieuwe duurzame verpakking. Inhoud: 18 stuks à 7 gram, normale branding Lees verder
  € 8,99 € 7,99
  Waardering:
  70% of 100
 2. Illy Iperespresso capsules Lungo
  Illy Iperespresso capsules lungo
  Illy Iperespresso capsules lungo, normale branding maar dan net iets grover gemalen, hierdoor geschikt voor een Nederlands kopje koffie. Lungo is Italiaans voor lange koffie, een verwijzing naar de tijd die nodig om een espresso met veel meer water te maken. Lungo staat voor een rijke aroma en een volmondige body. Illy Iperespresso capsules, ook MIE-capsules op IPSO capsules genoemd. In een nieuwe duurzame verpakking. Inhoud: 18 stuks à 7 gram, normale branding Lees verder
  € 8,99 € 7,99
  Waardering:
  90% of 100
 3. Illy Iperespresso capsules Intenso
  Illy Iperespresso capsules intenso
  Illy Iperespresso capsules intenso, donker gebrand met een sterk en uitgesproken aroma. De Iperespresso intenso is de nieuwe naam voor Iperespresso donkere branding. Intens en uitgesproken smaak, een milde bitterheid en met veel body en krachtige tonen van chocolade en geroosterd brood. Voor de liefhebber van een intense espresso of ristretto. Illy Iperespresso capsules, ook MIE-capsules op IPSO capsules genoemd. In een nieuwe duurzame verpakking. Inhoud: 18 stuks à 7 gram, Intenso. Lees verder
  € 8,99 € 7,99
 4. Illy MIE-capsules Monoarabica Guatemala
  Illy Iperespresso capsules Monoarabica Guatemala
  Illy Iperespresso capsules Monoarabica Guatemala is een zachte en aromatische arabica koffie, geteeld in de ongerepte bergen van Guatemala. Koffie uit de bergen van Guatemala, tot een hoogte van 2000 meter. Als smaaktypering een opvallende tonen van honing, citrusfruit, chocolade en karamel. Koffie met een kenmerkende zoetheid en een rijk bouquet van aroma's. Illy Iperespresso capsules, ook MIE-capsules op IPSO capsules genoemd. In een nieuwe duurzame verpakking. Inhoud: 18 stuks à 7 gram. Lees verder
  € 8,99 € 7,99
  Waardering:
  90% of 100
 5. Illy MIE-capsules Monoarabica Guatemala
  Illy Iperespresso capsules Monoarabica Brazilië
  Illy Iperespresso capsules Monoarabica Brazilië is koffie met een intense smaak. Een mix tussen zuur en bitter, afgerond met tonen van donkere chocolade. Koffie met een aantrekkelijke en intense geur met opvallende tonen van karamel. Een arabica koffie gekweekt op de hoge vlakken in het zuidoosten van Brazilië, gekenmerkt door afwisseling van droge periodes en zware regenval, perfecte groeicondities voor koffie. Illy Iperespresso capsules, ook MIE-capsules op IPSO capsules genoemd. In een nieuwe duurzame verpakking. Inhoud: 18 stuks à 7 gram Lees verder
  € 8,99 € 7,99
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

14 producten

Pagina

Ons Illy assortiment:

illy logo-Illy koffiebonen zijn geschikt voor volautomatische koffiemachines of om zelf te malen. Elke Illy koffieboon wordt streng geselecteerd en gecontroleerd.
-Illy MIE cups, ook wel Illy iperespresso capsules genoemd, wordt beschermd door vijf octrooien. Een koffiecapsulesysteem dat de perfecte espresso of lungo geeft.
-Illy Nespresso cups, 100% arabica koffie, aluminium cups compatibel met Nespresso koffiemachines.
-Illy gemalen koffie, 100% arabica koffie. Geschikt voor diverse vormen van bereiding: espressomachine, filterkoffieapparaat, cafetière en mokkapotje.
-Illy ESE servings bevatten één portie gemalen koffie, beschermd door twee laagjes filterpapier. Exact de juiste hoeveelheid perfect aangedrukte gemalen koffiemaling, voor een heerlijk kopje Illy espresso koffie.
-Illy servies, mooi Illy servies van porselein waarbij uw Illy koffie helemaal compleet is.

Naast koffie levert Illy ook Illy FrancisFrancis! koffiemachines voor de particuliere markt en capsulemachines van het merk Mitaca voor de zakelijke markt. En zelf koffiekopjes, accessoires en een ready to drink ijkoffie in blikjes, Illyissomo, een samenwerking met Coca Cola.

© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links