Terug

Lavazza

Lavazza koffiebonen

Lavazza is één van de bekendste en grootste Italiaanse koffiebranderijen. Een familiebedrijf, gestart in 1895 door Luigi Lavazza in het historische centrum van Turijn. Het koffiemerk staat wereldwijd bekend als het symbool van dé Italiaanse espresso. Het merk is aanwezig in ruim 90 landen en dagelijks worden er wereldwijd meer dan 17 miljard kopjes Lavazza koffie gedronken.

Het merk is uniek door het melangeren, mengen, van verschillende koffie’s, bijvoorbeeld door het mengen van robusta en arabica koffiebonen, gewassen of ongewassen koffiebonen of koffiebonen uit verschillende landen. Hierdoor ontstaat een uitgebalanceerde koffie met een geweldige en constante smaak, aroma en body.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

Ons Lavazza assortiment

Lavazza logoLavazza koffiebonen, heerlijke unieke melanges koffiebonen voor authentieke Italiaanse koffie
Lavazza gemalen koffie, de heerlijke unieke smaak van Lavazza koffie is er ook in gemalen koffie. Voor een espresso of de Lavazza Filtro gemalen koffie blends voor filterkoffie.
Lavazza A Modo Mio capsules, een capsulesysteem voor Lavazza koffie, met één druk op de knop een heerlijke Italiaanse espresso uit verschillende melanges maken, allemaal van 100% arabica koffiebonen.
Lavazza Espresso capsules voor Nespresso, capsules, geschikt voor alle merken en typen Nespresso machines voor thuisgebruik.
Lavazza koffiepads, twee melanges koffiepads voor de Senseo koffiemachine, de Lavazza Classico koffiepads en de Lavazza Dolce koffiepads.

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links