Terug

Maromas

Maromas Premium Coffee

Maromas Premium Coffee, kortweg Maromas genoemd is een koffie die speciaal ontwikkeld is voor de veeleisende klanten van internationale tophotels en -restaurants in de Verenigde Arabische Emiraten.

Het koffiemerk, dat wordt geroosterd in het Italiaanse Padova, kwam tot bloei in 2005, gestart door Dr. Massimo Hakim, Mr. Markus JM Bihler en Mr. Dusan Stosic. Deze drie vrienden en koffieliefhebbers met jarenlange ervaring in de koffie-industrie waren op zoek naar een gourmet koffie, een topkoffie.

De koffiebonen voor alle Maromas melanges zijn afkomstig uit 18 verschillende landen, met de hand geplukt onder toezicht van koffie-experts van Maromas en overgebracht naar de koffiebranderij in Italië om te mengen en te branden. Het hoofdkantoor van Maromas is gevestigd in Dubai en exporteert naar meer dan 30 landen.

Fingerprinted koffie

Fingerprinted is een duurzame koffie van Hesselink koffie uit Winterswijk. Met het Rainforest Alliciance certificaat: bescherming van ecosysteem, mens en dier.

Ons Fingerprinted assortiment

Ons assortiment van Fingerprinted koffie bestaat uit 2 verschillende smaken koffiebonen.

Koffiebonen zijn verkrijgbaar bij Koffievoordeel.nl, Foodworld-xl.nl en CafeduJour.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

1 product

 1. Maromas Gold Private 100% arabica koffiebonen
  Maromas Gold Private 100% arabica koffiebonen

  Maromas Gold Private 100% Arabica koffiebonen, een intense blend van 100% arabica koffiebonen, afkomstig uit Latijns Amerika. Geschikt voor koffie, cappuccino en espresso, voor een perfecte start van de dag. Een uitgebalanceerd aroma, zowel fruitig als bloemig, met tonen van chocolade, aardbeien en tabak met een zijdeachtige crema. Koffiebonen. Inhoud: 1 kg.

  Maromas Gold Private 100% arabica koffiebonen, 100% arabica koffie, volgens de koffiebranderij een goede vervanger van de Gaggia Arabica koffiebonen die helaas niet meer gebrand wordt.

  Koffiebonen zijn verkrijgbaar bij Koffievoordeel.nl, Foodworld-xl.nl en CafeduJour.

  Lees verder
  € 0,00
  Niet in voorraad
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

1 product

© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links