Terug

Fortisimo

Fortisimo koffie

Fortisimo koffie kent een rijke historie, een historie die teruggaat tot wel 1880. En die zijn wortels heeft in zowel de Italiaanse espressocultuur als de Noord-Europese koffiecultuur. Het merk Fortisimo staat voor de perfecte koffie voor de prijsbewuste klant. De koffie is met liefde en vakmanschap gebrand en gemend, wat resulteert in toegankelijke koffievarianten, geschikt voor vele doeleinden.

Fortisimo koffie is een merk van Beyers Koffie. Beyers Koffie is een bekende en gevestigde naam in het Belgische koffielandschap. Het merk bestaat al sinds 1880 en heeft een jaarlijkse omzet van de rond de 100 miljoen euro. De basis van alle koffie is een combinatie van eeuwenoude tradities en nieuwe technologieën. Beyers is vooral groot in productie van private label merken, ongeveer 90% van de koffie die Beyers maakt zijn private labels.

Genieten dus, van de perfecte koffie voor een goede prijs !

Koffie is verkrijgbaar bij Koffievoordeel.nl, Foodworld-xl.nl en CafeduJour.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

 1. Fortisimo Espresso Dark Roast koffiebonen
  Fortisimo Espresso Dark Roast koffiebonen
  Fortisimo Espresso Dark Roast koffiebonen, heerlijke melange van robusta en arabica koffiebonen, voor een pittige en krachtige espresso. De combinatie van robusta en arabica koffiebonen en de diep donkere branding zorgen voor een stevige espresso naar Italiaanse traditie! Enkel de beste koffiebonen met passie en ervaring gebrand en verpakt in een koffiepak met een versheidsventiel. Sterkte van 9 op een schaal van 12. UTZ Certified koffiebonen. Inhoud: 1 kilo koffiebonen Verpakking: luchtdicht met ventiel Minimale afname: 6 pakken Lees verder
  € 0,00
  Waardering:
  100% of 100
  Niet in voorraad
 2. Fortisimo Espresso Regular koffiebonen
  Fortisimo Espresso Regular koffiebonen

  Fortisimo Espresso Regular koffiebonen, een melange van robusta en arabica koffiebonen, voor een echte espresso. Enkel de beste koffiebonen met passie en ervaring gebrand en verpakt in een koffiepak met een versheidsventiel. Wat langer gebrand dan de Fortisimo Crema en daardoor perfect voor een volle espresso of als basis voor een mooie melkbereiding, een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Sterkte van 7 op een schaal van 12. UTZ Certified koffiebonen. Koffiebonen. Inhoud: 1 kg

  Koffie is verkrijgbaar bij Koffievoordeel.nl, Foodworld-xl.nl en CafeduJour.

  Lees verder
  € 0,00
  Niet in voorraad
 3. Fortisimo Espresso Classico 50 capsules
  Fortisimo Espresso Classico 50 capsules

  Fortisimo Espresso Classico 50 capsules, een koffie van 100% arabica koffiebonen, afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika, een ronde en aangename espresso. De koffie in de Fortisimo Espresso Classico capsules hebben door de langere brandtijd een mooie ronde smaak en lange afdronk. Verpakt in compacte doosjes. Sterkte van 8 op een schaal van 10. Inhoud: 50 capsules a 5 gram.

  Nespresso cups zijn verkrijgbaar bij Dekoffieboon.nl, Koffievoordeel.nl en Foodworld-xl.nl.

  Lees verder
  € 0,00
  Niet in voorraad
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

Ons Fortisimo assortiment

Fortisimo- Fortisimo koffiebonen, heerlijke koffiebonen voor de prijsbewuste klant.
- Fortisimo capsules, compatible capsules voor uw Nespresso machine. Een lekkere koffie die qua prijs erg interessant is.

© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links