Terug

Pads

Koffiepads

Koffiepads zijn papier filters met daarin een afgemeten hoeveelheid koffie, voor gebruik in pad-koffiezetapparaten. Senseo is het bekendste merk. Koffiepads zijn er van alle verschillende merken en in verschillende smaken. Koffievergelijk verkoopt koffiepads van de merken Lavazza en Segafredo.

Het woord koffiepad komt van de combinatie koffie en pad, dat in het Engels kussentje betekent. Het meest bekende pad-koffiezetapparaat is de Senseo, ontstaan van een samenwerking vanuit Philips en Douwe Egberts. In het begintijd van de koffiepads had Douwe Egberts het octrooi op de Senseo koffiepads, maar op 31 augustus werd het octrooi nietig verklaard omdat het te weinig innovatief was.

De koffiepads voor een Senseo zijn aan de bovenkant plat en zijn aan de onderkant bol en bevatten 7 a 8 gram koffie. Er bestaan inmiddels alternatieven voor de koffiepads op de markt, hervulbare pads of mogelijkheid om zelf pads te maken, maar deze worden nog niet echt veel gebruikt.

Koffiepads voor de Senseo zijn verkrijgbaar bij Dekoffieboon.nl, Koffievoordeel.nl en Cafedujour.nl.

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

Pagina
 1. Lavazza Classico koffiepads
  Lavazza Classico koffiepads

  Lavazza Classico koffiepads, authentieke Italiaanse koffiepads. Koffie van hoge kwaliteit met een volle smaak, aromatisch en met een fluweelzachte crema, medium roast. Met een harmonieuze smaak, een krachtig aroma en subtiele noten van gedroogd fruit. Intensiteit 6 op schaal van 10. Subtiele noten van gedroogd fruit. Een selectie van hoogwaardige pittige arabica en milde robusta koffiebonen. Koffiepads. Inhoud: 36 pads

  Lees verder
  Waardering:
  100% of 100
  Vanaf € 5,29
 2. Lavazza Dolce koffiepads
  Lavazza Intenso koffiepads

  Lavazza Intenso koffiepads, authentieke Italiaanse koffiepads. Koffie van hoge kwaliteit met een volle smaak, aromatisch en met een lang aanhoudende geur, een krachtig aroma en tonen van gedroogd fruit. Intensiteit 8 op schaal van 10. Subtiele noten van gedroogd fruit. Een selectie van hoogwaardige pittige arabica en milde robusta koffiebonen. Koffiepads. Inhoud: 36 pads (6,94 koffie per koffiepad)

  Lees verder
  Waardering:
  100% of 100
  Vanaf € 5,29
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

Pagina
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links