• Levering binnen 24 uur

    Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen in huis

  • Gratis verzending boven 75,-

    Binnen Nederland. Daaronder 3,95

Koffievergelijk 9.5 van 10 op basis van 1255 gebruikersrecensies.

Nivona reinigen en ontkalken

Nivona is een Duitse fabrikant van innovatieve kwaliteit koffiemachines. Nivona producten staat bekend om de lange levensduur, technische hoogstaande kwaliteit en eenvoud in het gebruik. Nivona koffiemachines zijn van Zwitserse kwaliteit en met een aantrekkelijk design.

Op deze pagina vindt u alle Nivona onderhoudsmiddelen om uw koffiemachine in topconditie te houden: een Nivona waterfilter, Nivona reinigingstabletten, Nivona ontkalkingstabletten, Nivona ontkalker en een Nivona cappuccino reiniger.

Nivona reinigen

Reinigen: het advies is om uw koffiemachine eens per 14 dagen of na 250 kopjes te reinigen voor optimale werking. In de gebruiksaanwijzing van uw koffiemachine staat vaak duidelijk omschreven hoe u reinigingstabletten of reiniger kunt gebruiken. Meestal zit hiervoor een speciaal programma op uw koffiemachine.

Nivona ontkalken

Ontkalken: regelmatig ontkalken van uw koffiemachine is belangrijk. Ontkalken zorgt ervoor dat uw Nivona espresso machine langer meegaat en het zorgt voor een goede smaak van de koffie.

Nivona waterfilter

Waterfilter: een waterfilter heeft een capaciteit van 50 liter water of maximaal 2 maanden. Een waterfilter zuivert het water op kalk, chloor en andere ongewenste stoffen. Belangrijk voor de kwaliteit van uw koffie en u beschermt hiermee uw Nivona espresso machine.


Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs