Terug

Onderhoud

Onderhoud koffiemachine

Onderhoud van uw machine is belangrijk voor de smaak van de koffie en voor de levensduur van uw machine. Oude koffieresten in de machine kunnen zorgen voor een bittere en zure smaak en vaak is kalkaanslag de oorzaak van technische problemen. Het is dus belangrijk om uw koffiemachine regelmatig goed te onderhouden.

Waterfilter

Vervang minimaal om de 2 maanden het waterfilter of eerder als uw koffiemachine het aangeeft. Het waterfilter zuivert kalk, chloor en andere ongewenste stoffen uit het water.

Reinigen en ontkalken

De meeste machines geven aan wanneer u de machine moet reinigen of ontkalken. De meeste koffiemachines hebben hiervoor een speciaal programma. Geeft uw machine dit niet zelf aan, dan is het advies om hem om de maand te reinigen en ontkalken.

Onderhoud van uw merk espressomachine

Selecteer uw merk machine in onderstaande filters links naast alle producten en zie welke onderhoudsproducten er geschikt zijn voor uw machine.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

57 producten

  1. Gaggia Koffiemolen MDF
    Gaggia reinigingstabletten

    Gaggia reinigingstabletten, voor het verwijderen van koffieolie en vet in de espresso-unit uit uw volautomatische espressomachine. Het advies is om uw machine om de twee weken of na 250 kopjes koffie te reinigen. Eenvoudig reinigen en ontvetten van uw Gaggia, Saeco of Philips volautomaat. Originele Gaggia reinigingstabletten, getest en goedgekeurd door Gaggia. Regellmatig reinigen beschermt uw machine tegen verstoppingen van koffieresten, verlengt de levensduur van uw machine en verbetert de smaak van de koffie. Inhoud: 10 stuks

    Onderhoudsproducten zijn te koop bij DeKoffieboon.nl, Koffievoordeel.nl, Cafedujour.nl en DeKoffieBaron.nl.

    Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

57 producten

0
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links