Wij maken gebruik van cookies om deze website voor u te optimaliseren. Lees meer over ons privacybeleid.
Chocoladefudge met hazelnoot en koffie
Een recept voor een heerlijk dessert, fudge. Fudge is snoepgoed gemaakt van boter, melk en poedersuiker. Fudge wordt op kamertemperatuur gegeten en de smaakt komt in de buurt van pralines. Fudge is zeker niet het meest standaard snoepgoed of dessert om zet te maken, maar goed voorbereid is het zeker mogelijk.
Benodigdheden voor Chocoladefudge met hazelnoot en koffie
80 gram cacao 600 gram kristalsuiker Snufje zout 320 ml melk 40 ml espresso koffie 60 gram boter + klein beetje boter om in te vetten 1 theelepel vanille-extract 120 gram geroosterde grof gehakte hazelnoten
Bereidingswijze chocoladefudge met hazelnoot en koffie
Vet een vierkante schaal van 20 X 20 cm in met boter. Meng alle droge ingrediënten in een pan met een dikke bodem. Zet de pan op een middelhoog vuur en giet direct de melk en espresso erdoor en breng het geheel onder constant roeren aan de kook. Laat het mengsel koken zonder te roeren totdat het een zachte bal wordt (de temperatuur is dan ongeveer 110 graden), Haal de pan van het vuur en voeg de boter en vanille-extract toe, alles zonde te roeren. Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur. Roer de fudge goed door totdat het zijn glans verliest en giet de fudge dan in de ingevette schaal. Laat de fudge hard worden en snij hem in kleine stukjes.
Bron: Culy.nl
Producten 11 tot 11 van 11 in totaal
- Pagina Vorige
- Pagina 1
- U lees momenteel pagina 2
- juni 2022
- mei 2022
- april 2022
- maart 2022
- februari 2022
- januari 2022
- december 2021
- oktober 2021
- september 2021
- juni 2021
- mei 2021
- april 2021
- maart 2021
- januari 2021
- december 2020
- November 2020
- september 2020
- augustus 2020
- juli 2020
- juni 2020
- mei 2020
- april 2020
- maart 2020
- februari 2020
- januari 2020
- december 2019
- November 2019
- oktober 2019
- september 2019
- augustus 2019
- juli 2019
- juni 2019
- mei 2019
- april 2019
- maart 2019
- februari 2019
- januari 2019
- december 2018
- November 2018
- oktober 2018
- september 2018
- augustus 2018
- juli 2018
- mei 2018
- april 2018
- maart 2018
- februari 2018
- januari 2018
- december 2017
- November 2017
- oktober 2017
- september 2017
- augustus 2017
- juli 2017
- juni 2017
- mei 2017
- april 2017
- maart 2017
- februari 2017
- januari 2017
- december 2016
- November 2016
- oktober 2016
- september 2016
- augustus 2016
- juli 2016
- mei 2016
- april 2016
- maart 2016
- februari 2016
- december 2015
- November 2015
- oktober 2015
- september 2015
- augustus 2015
- juli 2015
- juni 2015
- mei 2015
- april 2015
- maart 2015
- februari 2015
- januari 2015
- december 2014
- November 2014
- oktober 2014
- september 2014
- augustus 2014
- juli 2014
- juni 2014
- mei 2014
- april 2014
- maart 2014
- februari 2014
- januari 2014
- december 2013
- November 2013
- oktober 2013
- september 2013
- augustus 2013
- juli 2013
- juni 2013
- mei 2013
- april 2013
- maart 2013
- februari 2013
- januari 2013
- december 2012
- November 2012
- oktober 2012
- september 2012
- augustus 2012
- juli 2012
- juni 2012
- mei 2012
- april 2012
- maart 2012
- februari 2012
- januari 2012
- december 2011
- November 2011
- oktober 2011
- september 2011
- augustus 2011
- juli 2011
- juni 2011
- mei 2011
- april 2011
- maart 2011
- februari 2011
- januari 2011
- december 2010
- November 2010
- oktober 2010
- september 2010
- augustus 2010
- juli 2010
- juni 2010