Verzendingen

 

Koffievergelijk.nl verstuurt haar bestellingen met PostNL.
Bestellingen op werkdagen voor 21.00 uur geplaatst worden nog dezelfde dag verzonden.
Bestellingen na vrijdag 21.00 uur en in het weekend worden op maandag verzonden. U heeft uw bestelling dan de volgende werkdag in huis.

Bent u niet thuis als de postbode uw pakket komt bezorgen?
De postbode probeert het pakket af te leveren bij uw buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een briefje achter met het afhaalpunt waar u uw pakket kunt ophalen.

Indien u uw pakket wilt laten afleveren bij een PostNL afhaalpunt, is het mogelijk dit aan te geven tijdens uw bestelling. Neem bij het ophalen van uw bestelling bij een PostNL punt een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die op het pakket staat. Het pakje blijft 14 dagen op het servicepunt liggen. Als je het binnen die tijd niet opgehaald hebt, stuurt PostNL het terug naar Koffievergelijk.nl.

 

Kan ik mijn pakketje volgen?

Uw bestelling wordt door PostNL bezorgd. Deze beschikt over track & trace. Met de overdracht van uw bestelling aan PostNL, krijgt u van ons een e-mail met het track & trace nummer. Met dit nummer kun je op website http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/ de status van je levering controleren. Het barcodenummer begint met een 2S of een 3S en bevat een combinatie van letters en cijfers. Type het nummer zonder spaties. In het vakje ernaast vul je de postcode van het afleveradres in. Zo kunt u dus altijd de huidige status van levering van uw bestelling volgen.

U hoeft voor de levering niet thuis te blijven. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan komt de bezorger de koffie op een later tijdstip opnieuw aanbieden of de koffie zal eventueel bij de buren worden bezorgd. In beide gevallen ontvangt u een kaartje in de bus met daarop verdere informatie over de levering.

Wij garanderen levering binnen 24 uur, indien u op werkdagen voor 21 uur bestelt. Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn, dan nemen wij direct contact met u op. Bij bestellingen boven de € 75,- worden er geen verzendkosten gerekend. Hieronder bedragen de verzendkosten slechts € 3,95 per bestelling.

 

Bestellingen uit Duitsland, België en Luxemburg
(Houdt u rekening met langere levertijden)

Koffievergelijk.nl verstuurt haar bestellingen naar Belgie, Duitsland en Luxemburg met PostNL, de verzendkosten bedragen:
- Duitsland: € 6,95 per bestelling
- België: € 4,95 per bestelling
- Luxemburg: € 19,95 per bestelling

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links