Terug

Nespresso cups

Nespresso cups

Met Nespresso cups maak je in minder dan een minuut heerlijke koffievariaties van verse koffiebonen. De Nespresso cups, ook wel capsules genoemd, zijn luchtdicht verpakt en garanderen daarom versheid en de cups zijn gevuld met een topkwaliteit arabica koffiebonen.

Nespresso koffiemachines geven een professionele druk van 15 bar waardoor je in combinatie met de cups een heerlijke kop koffie zet, eventueel in combinatie met een melkopschuimer voor bijvoorbeeld een Latte Macchiato of een Cappuccino.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

25 producten

Pagina
 1. Fortisimo Espresso Classico capsules
  Fortisimo Espresso Classico capsules

  Fortisimo Espresso Classico capsules, een koffie van 100% arabica koffiebonen, afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika, een ronde en aangename espresso. De koffie in de Fortisimo Espresso Classico capsules hebben door de langere brandtijd een mooie ronde smaak en lange afdronk. Verpakt in compacte doosjes. Sterkte van 8 op een schaal van 10. Inhoud: 10 capsules a 5 gram.

  Opvolger van de Fortisimo Espresso Classico capsules is de Fortisimo Espresso Classico 50 capsules. Dezelfde smaak, alleen een grotere verpakking en daardoor ook voordeliger.

  Lees verder
  € 2,05 € 1,94
  Waardering:
  90% of 100
  Niet in voorraad
 2. Fortisimo Lungo Forte capsules
  Fortisimo Lungo Forte capsules

  Fortisimo Lungo Forte capsules, een koffie van 100% arabica koffiebonen, is een stevige kop koffie. De diepe branding van de arabica koffiebonen geeft deze koffie een intens karakter. Verpakt in compacte doosjes. Sterkte van 7 op een schaal van 10. Inhoud: 10 capsules a 5 gram.

  Opvolger van de Fortisimo Lungo Forte capsules is de Fortisimo Lungo Forte 50 capsules. Dezelfde smaak, alleen een grotere verpakking en daardoor ook voordeliger.

  Lees verder
  € 2,05 € 1,94
  Niet in voorraad
 3. Fortisimo Ristretto Intenso capsules
  Fortisimo Ristretto Intenso capsules

  Fortisimo Ristretto Intenso capsules, een koffie van arabica angevuld met een vleugje robusta koffiebonen, is een krachtige espresso, naar de echte Italiaanse espressotraditie. Koffie met een intens karakter en een donkere aroma van chocolade en gebrande noten. Verpakt in compacte doosjes. Sterkte van 10 op een schaal van 10. Inhoud: 10 capsules a 5 gram.

  Opvolger van de Fortisimo Ristretto Intenso capsules is de Fortisimo Ristretto Intenso 50 capsules. Dezelfde smaak, alleen een grotere verpakking en daardoor ook voordeliger.

  Lees verder
  € 2,05 € 1,94
  Niet in voorraad
 4. Lavazza Espresso Deciso capsules
  Lavazza Espresso Deciso capsules
  Lavazza Espresso Deciso, een delicate Midden-Amerikaanse koffie, een Braziliaanse body en de hints van cacao en fijne houtsoorten, geven een melange met een intense en fluwelige smaak. Een donkere branding met een blijvende nasmaak van chocolade. Sterkte van 10 op een schaal van 12. Inhoud: 10 capsules a 5 gram, biologisch afbreekbaar, compatibel met de Nespresso® koffiemachines voor thuisgebruik. Lees verder
  € 3,07 € 4,10 € 2,59
  Niet in voorraad
 5. Lavazza Espresso Vigoroso capsules
  Lavazza Espresso Vigoroso capsules
  Lavazza Espresso Vigoroso, capsules voor een echte Italiaanse espresso, de basis voor een overheerlijke cappuccino of voor een ristretto. Een melange van Braziliaan gewassen robusta en arabica koffiebonen, donker geroosterd bij hoge temperaturen, voor een rijke, intense en romige melange, met een karamelachtige nasmaak. Sterkte van 12 op een schaal van 12. Inhoud: 10 capsules a 5 gram, biologisch afbreekbaar, compatibel met de Nespresso® koffiemachines voor thuisgebruik. Lees verder
  € 3,07 € 4,10 € 2,59
 6. Lavazza Espresso Delicato capsules
  Lavazza Espresso Delicato capsules
  Lavazza Espresso Delicato capsules zijn capsules voor een echte Italiaanse espresso. Koffie van 100% arabica koffiebonen uit Brazilië en Zuid-Amerika , voor een zoete en fluweelachtige melange met delicate koekjes en een geur van bergbloemen. Sterkte van 4 op een schaal van 12. Inhoud: 10 capsules a 5 gram, biologisch afbreekbaar, compatibel met de Nespresso® koffiemachines voor thuisgebruik. Lees verder
  € 3,07 € 4,10 € 2,59
  Niet in voorraad
 7. Lavazza Espresso Armonico capsules
  Lavazza Espresso Armonico capsules
  Lavazza Espresso Armonico capsules zijn capsules voor een echte Italiaanse espresso. Koffie van 100% arabica koffiebonen uit Midden- en Zuid-Amerika. Met een volle fluwelige body, een ronde smaak met omhullende noten van geroosterde granen en karamel. Donkere branding voor een sterke nasmaak van gedroogd fruit met een chocolade-achtige afdronk. Sterkte van 8 op een schaal van 12. Inhoud: 10 capsules a 5 gram, biologisch afbreekbaar, compatibel met de Nespresso® koffiemachines voor thuisgebruik. Lees verder
  € 3,07 € 4,10 € 2,59
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

25 producten

Pagina
© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links