Terug

Monin

Monin siropen

Monin is een Frans familiebedrijf dat siropen, likeuren, sauzen en smoothies produceert en op de markt brengt. Het bedrijf bestaat al ruim 100 jaar en werd opgericht door Georges Monin. Op dit moment is de 3e generatie van de familie actief binnen het bedrijf, dat continu blijft werken aan kwaliteit en innovatie. Dagelijks worden er over de hele wereld meer dan 8 miljoen drankjes bereidt met Monin producten. Monin vertegenwoordigt een filosofie, een authentieke ervaring van eeuwenoud merk, gemaakt van de beste ingrediënten, met respect voor het milieu. Hierdoor is Monin wereldwijd marktleider in z’n vakgebied.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

 1. Douwe Egberts koffiesiroop karamel
  Monin caramel siroop 70cl

  Monin Caramel siroop, hét kwaliteitsmerk siroop, zonder alcohol in de smaak caramel. Met een zeer krachtige geur en met een smaak van verbrand caramel. Caramel wordt gemaakt door suiker in water te smelten, waardoor het een plakkerige en zoete vloeistof wordt met een donkerbruine kleur. Bijvoorbeeld heerlijke voor een latte macchiato caramel. Monin siropen zijn erg geconcentreerd, dus zelfs een kleine hoeveelheid siroop in de koffie of bij een dessert proef je duidelijk. Inhoud: 70 cl (700ml)

  Siroop voor in de koffie is te koop bij Foodworld-xl.nl, Dekoffieboon.nl en Jumbo.com.

  Lees verder
 2. Douwe Egberts koffiesiroop karamel
  Monin amaretto siroop 70cl

  Monin Amaretto siroop, hét kwaliteitsmerk siroop, zonder alcohol, in de smaak amaretto. De klassieke Italiaanse zoete, licht bittere en volle amandelsmaaklikeur. Gemaakt van puur rietsuiker en alleen de beste amandelen. De naam Amaretto betekent 'een beetje bitter' in het Italiaans, afgeleid van de mandoria amara of bittere amandel. Monin siropen zijn erg geconcentreerd, dus zelfs een kleine hoeveelheid siroop in de koffie of bij een dessert proef je duidelijk. Inhoud: 70 cl (700ml)

  Siroop voor in de koffie is te koop bij Foodworld-xl.nl, Dekoffieboon.nl en Jumbo.com.

  Lees verder
 3. Douwe Egberts koffiesiroop karamel
  Monin kaneel siroop 70cl

  Monin canelle siroop, een heerlijke kaneel smaak voor in uw koffie, voor een heerlijke pittige smaak in uw warme of koude koffie. Een kruidige smaak van kaneel en hinten van peper. Kaneel is een van de oudste bekende kruiden. Inhoud: 700ml Monin siropen zijn erg geconcentreerd, dus zelfs een kleine hoeveelheid siroop in de koffie of bij een dessert proef je duidelijk. Inhoud: 70 cl (700ml)

  Siroop voor in de koffie is te koop bij Foodworld-xl.nl, Dekoffieboon.nl en Jumbo.com.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links