Veilig betalen


Uw bestelling bij Koffievergelijk.nl betalen kan op meerdere manieren, we hebben ze even voor u op een rijtje gezet:

- Betalen via Ideal; dit is heel veilig, gemakkelijk en gaat het snelst, waardoor we het pakketje in veel gevallen nog dezelfde dag kunnen versturen. Als u uw bestelling snel in huis wilt hebben, raden we Ideal aan.

 - Credit Card; Visa en Mastercard. Betalen met een credit card vindt plaats over een beveiligde verbinding via Ogone. U kunt op Koffievergelijk.nl betalen met American Express, MasterCard en Visa.

- Vooruitbetaling. U kunt uw bedrag overschrijven op rekeningnummer 1044.99.036 t.n.v. Koffievergelijk.nl in Ulft. Wilt u uw ordernummer vermelden bij de betaling? Wij zullen uw bestelling direct na ontvangt van de betaling verzenden.

- Paypal. Je betaalt via PayPal, zij zorgen voor veilig en eenvoudig betalen, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van uw eigen keuze. U dient zich hiervoor eenmalig te registreren bij Paypal.

- Afterpay - Achteraf Betalen. AfterPay voert voor Koffievergelijk.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Een digitale acceptgiro is de vervanger van de papieren acceptgiro. Afterpay zorgt voor de gehele opvolging van de betaling. Voor het gebruik van de digitale acceptgiro brengen wij altijd € 0,99 (inclusief BTW) in rekening. Betalen via de digitale acceptgiro is snel, eenvoudig en volledig veilig.

U kunt bij Koffievergelijk.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

U ontvangt altijd uiterlijk binnen 48 uur uw bestelling. Mocht een product niet voldoende op voorraad zijn of we om andere redenen niet direct kunnen leveren, dan nemen we altijd contact met u op.


Huiverig met aankopen doe via Internet?
Want hoe weet u of uw gegevens niet in verkeerde handen vallen?
Koffievergelijk.nl begrijpt deze angst en heeft haar totale bestelproces beveiligd met een SSL-certificaat. Aan dit certificaat kunnen bezoekers zien dat het bestelproces echt van Koffievergelijk.nl is en niet van een vijandige website. U bent er dan van verzekerd dat de gegevens die u invult bij Koffievergelijk.nl terecht komen.

Het SSL-certificaat is ter herkennen aan een slotje rechts in de browserbalk. Ook kunt u kijken of de tekst in de browserbalk begint met https://.

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links