Terug

Lavazza Espresso Nespresso

Lavazza Espresso capsules Nespresso

Lavazza Espresso capsules zijn capsules, geschikt voor alle merken en typen Nespresso machines voor thuisgebruik. Van het wereldberoemde Italiaanse koffiemerk Lavazza, bekend van de echte Italiaanse espresso. De koffie in de capsules? Uiteraard van Lavazza kwaliteit: een hoogwaardige donkere branding, een fluweelzachte maling en een speciale Salva Aroma technologie gemaakt die de versheid, de smaak en de kwaliteit van de koffie behoudt die kenmerkend zijn voor Lavazza koffie.

De Lavazza Espresso capsules voor gebruik in een Nespresso machine zijn verzegeld en verpakt in beschermde atmosfeer, Salva Aroma genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de koffie net zo vers blijft als in een pas geopend pak, met behoud van smaak en kwaliteit. De koffie is donker gebrand volgens een uniek Lavazza brandingsproces waardoor de beste aroma’s van de koffie vrijkomen, dit geeft de iedere melange een sterke nasmaak. Daarnaast is de maling van de koffiebonen gelijkmatig wat ervoor zorgt dat de koffie vloeiend en gelijkmatig uit de Lavazza Espresso capsules komt, voor het optimale resultaat in het kopje.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

 1. Lavazza Espresso Armonico capsules
  Lavazza Espresso Armonico capsules

  Lavazza Espresso Armonico capsules zijn capsules voor een echte Italiaanse espresso. Koffie van 100% arabica koffiebonen uit Midden- en Zuid-Amerika. Met een volle fluwelige body, een ronde smaak met omhullende noten van geroosterde granen en karamel. Donkere branding voor een sterke nasmaak van gedroogd fruit met een chocolade-achtige afdronk. Sterkte van 8 op een schaal van 12. Compatibel met de Nespresso® koffiemachines voor thuisgebruik.

  Lees verder
  Vanaf € 8,95
 2. Lavazza Espresso Decaffeinato Ricco capsules
  Lavazza Espresso Decaffeinato Ricco capsules

  Lavazza Espresso Decaffeinato Ricco capsules zijn capsules voor een echte Italiaanse espresso, maar dan cafeïnevrij. Een heerlijke fluweelzachte koffie met een zoete en krachtige smaak. En combinatie van gedroogd fruit en kruiden en met aroma's van dadels en kanaal, speculaas en versgebakken brood. Een combinatie van volle Braziliaanse arabica koffiebonen en zoete Zuidoost-Aziatische robusta koffiebonen. Sterkte van 6 op een schaal van 12. Inhoud: 10 capsules a 5 gram, biologisch afbreekbaar, compatibel met de Nespresso® koffiemachines voor thuisgebruik.

  Nespresso cups zijn verkrijgbaar bij Dekoffieboon.nl, Koffievoordeel.nl en Foodworld-xl.nl.

  Lees verder
 3. Lavazza Lungo Leggero capsules
  Lavazza Lungo Leggero capsules

  Lavazza Lungo Leggero capsules zijn capsules voor een lungo, Italiaans voor een lange koffie, verwijzend naar de tijd die een espressomachine nodig heeft om een espresso met veel meer water te maken, een uitgerekte espresso dus. Een heerlijke zoete Braziliaanse arabica koffie, gecombineerd met het aroma van de Afrikaanse arabica koffie. Een 100% arabica koffie dus, garant voor een heerlijke aromatische koffie, met tinten van fruit en bloemen. Medium gebrand, met een fluwelen cremalaag. Sterkte van 4 op een schaal van 12. Inhoud: 10 capsules a 5 gram, biologisch afbreekbaar, compatibel met de Nespresso® koffiemachines voor thuisgebruik

  Nespresso cups zijn verkrijgbaar bij Dekoffieboon.nl, Koffievoordeel.nl en Foodworld-xl.nl.

  Lees verder
 4. Lavazza Espresso Vigoroso capsules
  Lavazza Espresso Vigoroso capsules

  Lavazza Espresso Vigoroso, capsules voor een echte Italiaanse espresso, de basis voor een overheerlijke cappuccino of voor een ristretto. Een melange van Braziliaan gewassen robusta en arabica koffiebonen, donker geroosterd bij hoge temperaturen, voor een rijke, intense en romige melange, met een karamelachtige nasmaak. Sterkte van 12 op een schaal van 12. Inhoud: 10 capsules a 5 gram, biologisch afbreekbaar, compatibel met de Nespresso® koffiemachines voor thuisgebruik.

  Nespresso cups zijn verkrijgbaar bij Dekoffieboon.nl, Koffievoordeel.nl en Foodworld-xl.nl.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

Ons Lavazza assortiment

Lavazza logoLavazza koffiebonen, heerlijke unieke melanges koffiebonen voor authentieke Italiaanse koffie
Lavazza gemalen koffie, de heerlijke unieke smaak van Lavazza koffie is er ook in gemalen koffie. Voor een espresso of de Lavazza Filtro gemalen koffie blends voor filterkoffie.
Lavazza A Modo Mio capsules, een capsulesysteem voor Lavazza koffie, met één druk op de knop een heerlijke Italiaanse espresso uit verschillende melanges maken, allemaal van 100% arabica koffiebonen.
Lavazza Espresso capsules voor Nespresso, capsules, geschikt voor alle merken en typen Nespresso machines voor thuisgebruik.
Lavazza koffiepads, twee melanges koffiepads voor de Senseo koffiemachine, de Lavazza Sinfonia Espresso koffiepads en de Lavazza Sinfonia Espresso Intenso koffiepads.

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links