Terug

Bristot

Bristot koffiebonen

Bristot koffie, een merk dat al bijna 100 jaar oud is, afkomstig uit de buurt van Belluno, en is sterk gelinkt met Italiaanse ijssalons. Caffé Bristot, staat sinds de oprichting voor het doel om de perfecte Italiaanse espresso te maken. Inmiddels is het merk onderdeel van de grote organisatie Procaffé S.p.A., maar staat nog steeds voor de opdracht om de perfecte espresso te maken. De link met Italiaanse ijssalons, waar de espressokoffie Caffé Bristot vaak wordt gedronken, komt doordat veel van de ijsmakers uit de buurt van Belluno kwamen, waar oprichter Domenico Bristot zijn bedrijf startte.

Ons Bristot koffiebonen assortiment

Koffievergelijk heeft 4 smaken Bristot koffiebonen in het assortiment, van een 100% milde en aromatische Italiaanse espresso tot een zeer sterke Italiaanse koffie met een intense smaak, prachtige cremalaag en een chocolade smaak.

Bristot koffiebonen zijn verkrijgbaar bij Dekoffieboon.nl, DeKoffieBaron.nl en Koffievoordeel.nl.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

 1. Bristot Speciale koffiebonen
  Bristot Speciale koffiebonen

  Bristot Speciale koffiebonen, een melange van 75% arabica en 25% robusta koffiebonen. Een matig sterke koffie met een mooie volle cremalaag, medium gebrand, met een intense, volle en romige smaak. Met tonen van citrus, een chocolade nasmaak en een hint van geroosterd brood. Winnaar van de koffieprijs in 2011 van Veenendaal. Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Koffiebonen. Inhoud: 1 kg

  Bristot koffiebonen zijn verkrijgbaar bij Dekoffieboon.nl, DeKoffieBaron.nl en Koffievoordeel.nl.

  Lees verder
  € 0,00
  Waardering:
  80% of 100
  Niet in voorraad
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

Ons assortiment Bristot

BristotOntdek zelf de unieke en voortreffelijke smaak van Bristot, volgens eigen zeggen dé perfecte Italiaanse espresso.
- Bristot koffiebonen, probeer eens de Bristot Classico koffiebonen, Bristot Speciale koffiebonen, Bristot Sublime koffiebonen of de Bristot Tiziano koffiebonen.
- Bristot ESE Servings, voor een koffiemachine met ESE servings
- Bristot koffiekopjes, om het helemaal af te maken, serveer Bristot koffie in een prachtig Bristot koffiekopje

© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links