Terug

Tassimo

Tassimo capsules

Tassimo, de nieuwste koffiemachine van Bosch waarmee je met één druk op de knop zowel koffie, thee als chocolademelk kunt zetten. De Tassimo gebruikt capsules, ook wel Tdiscs of Tdisc pods genoemd. Deze Tassimo capsules worden verkrijgbaar in de koffiemerken Velours Noir, Jaobs en Hag, in het theemerk Twinings en als chocolademerk als merk Milka.

Tassimo is een merk van het Amerikaanse voedingsgigant Mondelēz International. Een groot merk. Tassimo staat op de tweede plaats in Europa als het gaat om coffee in demand met maar liefst 18 procent marktaandeel. Eind 2013 opende Mondelēz International al de aanval op Nespresso in Nederland met Velours Noir. Met Tassimo wordt de concurrentie met gevestigde partijen als Nespresso, Dolce Gusto en Douwe Egberts (Senseo en Sarista) nog verder geopend.

Uniek aan de Tassimo machine is dat er barcode op de Tdiscs staat die wordt uitgelezen door de machine. De Tassimo machine weet hierdoor exact welke temperatuur, bereidingstijd en hoeveelheid water ieder drankje nodig heeft.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Selectie verfijnen
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

Pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

Pagina

Tassimo

Tassimo is een systeem van Jacobs Douwe Egberts, voor het eerst geïntroduceerd in 2004 in Frankrijk. Ontwikkeld door de Amerikaanse multinational Mondelēz International. En inmiddels in meer dan 15 landen beschikbaar, zoals Nederland, Duitsland of Spanje. Maar ook in de Verenigde Staten, Rusland en Canada.

Het systeem werkt met eenkops cups, ook wel intelligente Tassimo T DISCS genoemd, waar je verschillende warme dranken mee kunt zetten, zoals koffie, thee, warme chocolademelk. En allerlei verschillende variaties zoals een latte, cappuccino of verkwikkende kruidenthee. De machines voor Tassimo cups zijn van fabrikant Bosch en de cups zijn er in vele merken zoals Jacobs, Carte Noire, Milka of Twinings.

Het Tassimo systeem is vergelijkbaar aan systemen als Lavazza A Modo Mio, Nespresso en Dolce Gusto. Met Tassimo kun je meerdere soorten dranken maken en daarnaast zorgt het unieke systeem met de barcodes ervoor dat ieder kopje exact hetzelfde smaakt, dezelfde temperatuur heeft en dezelfde hoeveelheid heeft. Zodat je dus zelf niets hoeft te doen, enkel op de knop drukken.

Tassimo cups of Tassimo T DISCS

Dit unieke systeem met barcodes heeft de Intellibrew technologie van Tassimo. De Tassimo cups, ook wel Tassimo T-DISC genoemd, hebben een barcode zodat de machine weet welke temperatuur, bereidingstijd en hoeveelheid water nodig is voor het perfecte drankje. De perfecte kop koffie, espresso, latte macchiato, cappuccino of chocolademelk. Met één druk op de knop zet je het perfecte drankje, elke keer weer opnieuw exact hetzelfde drankje. In de Tassimo cups zitten de ingrediënten zoals de koffie of thee luchtdicht verpakt, zodat ze lang houdbaar zijn en vers blijven. Een cupje wordt in de machine geplaatst en van boven geperforeerd. Onder druk wordt water in de cup gebracht en de hete drank stroomt aan de onderkant in je kopje.

In de meeste doosjes Tassimo cups zitten 16 capsules voor 16 drankjes, alleen doosjes combinatie drankjes zoals bijvoorbeeld cappuccino of latte macchiato bevatten 16 capsules voor 8 drankjes, 8 melk en 8 koffie. Heb je eenmaal een verpakking met Tassimo cups geopend, dan is de aanbevolen houdbaarheid nog zo’n 6 weken. Gesloten verpakkingen zijn veel langer houdbaar.

Ons Tassimo assortiment

In ons assortiment vele merken en smaken Tassimo cups en een Tassimo capsulehouder, om de capsules netjes op te bergen op je aanrecht.

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links