Terug

Illy

Illy koffie

Illy koffie wordt gemaakt uit negen soorten zuivere Arabica koffiebonen en is daardoor koffie van hoge kwaliteit. Je herkent het Illy aroma onmiddellijk aan de typische zachtheid. De smaak van Illy koffie kan getypeerd worden als koffie met een lichte smaak van chocolade, honing, toast en karamel.

Ons Illy assortiment

Ons assortiment van Illy koffie bestaat uit Illy koffiebonen, Illy gemalen koffie, Illy MIE cups, ook wel Illy IperEspresso capsules genoemd, Illy ESE servings en Illy kopjes.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

55 producten

 1. Illy MIE-capsules Monoarabica Guatemala
  Illy Iperespresso capsules Monoarabica Colombia

  Illy Monoarabica Colombia is een koffie met een rijke aroma. Als smaaktypering een combinatie van karamel en noten. MIE-capsules, ook wel Iperespresso capsules of IPSO capsules genoemd. Inhoud: 18 stuks à 7 gram

   

  Lees verder
  € 8,99 € 7,99
 2. Illy koffiebonen normale branding
  Illy koffiebonen normale branding
  Illy koffiebonen normale branding, blik met 250 gram koffiebonen. Mild gebrand met een zoete en evenwichtige smaak die kenmerkend is voor Illy. Evenwichtig van kracht en mildheid, met tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma’s. Koffiebonen. Inhoud: 250 gram LET OP: naam is gewijzigd door Illy naar Illy Classico Lees verder
  € 7,19 € 8,64 € 5,95
  Waardering:
  87% of 100
 3. Illy koffiebonen normale branding
  Illy espresso koffiebonen Classico
  Illy espresso koffiebonen Classico, blik met 250 gram koffiebonen. Mild gebrand met een zoete, zachte en harmonieuze smaak die kenmerkend is voor Illy. Perfecte balans tussen zuurgraad en bitterheid, met tonen van geroosterd brood, karamel en chocolade. Koffiebonen. Inhoud: 250 gram Lees verder
  € 7,19 € 8,64 € 5,91
 4. Illy koffiebonen donkere branding
  Illy koffiebonen donkere branding
  Illy koffiebonen donkere branding, blik met 250 gram koffiebonen. De donker gebrande koffiebonen hebben een sterk en uitgesproken aroma. De donkere branding is intens en uitgesproken, met veel body en krachtige tonen van cacao en toast. Voor de liefhebber van een intense espresso of ristretto. Koffiebonen. Inhoud: 250 gram. LET OP: Illy heeft de naam gewijzigd in Illy Intenso. Lees verder
  € 7,19 € 8,64 € 6,12
  Waardering:
  95% of 100
 5. Illy koffiebonen donkere branding
  Illy espresso koffiebonen Intenso
  Illy espresso koffiebonen Intenso, blik met 250 gram koffiebonen. Deze Intenso koffiebonen, voorheen de donkere branding genoemd, zijn donker gebrande koffiebonen met een sterk en uitgesproken aroma. Intens en uitgesproken, met veel body en krachtige tonen van karamel en geroosterd brood. Voor de liefhebber van een intense espresso of ristretto. Koffiebonen. Inhoud: 250 gram Lees verder
  € 7,19 € 8,64 € 6,12
 6. Illy cafeïnevrije koffiebonen
  Illy cafeïnevrije koffiebonen
  Illy cafeïnevrije koffiebonen, cafeïnevrije koffiebonen in een prachtig blik van Illy. Een mild gebrande koffie, evenwichtig van kracht en mildheid, met tonen van chocolade, toast, karamel en jasmijn. Een kenmerkende illy smaak. Koffiebonen. Inhoud: 250 gram Lees verder
  € 7,19 € 8,64 € 6,12
  Waardering:
  81% of 100
 7. Illy koffiebonen Monoarabica Brazilië
  Illy koffiebonen Monoarabica Colombia
  Monoarabica Colombia is een koffie met een rijke aroma. Als smaaktypering een combinatie van karamel en noten. Koffiebonen. Inhoud: 250 gram Lees verder
  € 8,18 € 9,24 € 7,61
 8. Illy koffiebonen Monoarabica Brazilië
  Illy koffiebonen Monoarabica Brazilië
  Illy koffiebonen Monoarabica Brazilië, een koffie met een intense smaak. Een mix tussen zuur en bitter, afgerond met tonen van karamel. Koffiebonen. Inhoud: 250 gram Lees verder
  € 8,18 € 9,20 € 7,61
  Waardering:
  70% of 100
 9. Illy koffiebonen Monoarabica Ethiopië
  Illy koffiebonen Monoarabica Ethiopië
  Illy koffiebonen Monoarabica Ethiopië, een koffie met een fijn en zacht karakter. Een uitgesproken koffie met noten van bloemen en fruit. Een harmonie tussen citrusvruchten, jasmijn en meloen. Koffiebonen. Inhoud: 250 gram Lees verder
  € 8,18 € 9,20 € 7,61
  Waardering:
  100% of 100
 10. Illy koffiebonen Monoarabica Guatemala
  Illy koffiebonen Monoarabica Guatemala
  Illy koffiebonen monoarabica Guatemala is een zachte en aromatische arabica koffie. Als smaaktypering een combinatie van honing, citrusfruit, chocolade en karamel. Koffiebonen. Inhoud: 250 gram Lees verder
  € 8,18 € 9,20 € 7,61
  Waardering:
  83% of 100
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

55 producten

Illy

illy logoilly koffie is één van de bekendste koffiemerken ter wereld. Een echt Italiaans koffiemerk, voluit Illycaffè geheten en gevestigd in Triest. Het familiebedrijf, met op dit moment Adrea Illy, kleinzoon van oprichter Francesco Illy, aan het roer bestaat al sinds 1933. Het bedrijf is uitvinder van het eerste automatische koffiezetapparaat en een automatisch verpakkingssysteem voor koffie.

De droom van de oprichter Francesco Illy, de beste koffie van de wereld maken en deze naar de hele wereld brengen, kenmerkt nog steeds het huidige Illy. Het bedrijf is uniek in haar veelzijdigheid. Het heeft vier gespecialiseerde laboratoria, meer dan 20 vestigingen van haar eigen koffie universiteit Università del caffè, een franchiseketen van authentieke Italiaanse koffiebars, Espressamente genoemd, is eigenaar van de espressomachine fabrikant FrancisFrancis! , heeft vier certificaten voor kwaliteit en als enige bedrijf ter wereld een DNV certificaat voor duurzaamheid. Van het Det Norske Veritas (DNV) heeft Illy het certificaat Responsible supply Chain Process ontvangen, een certificaat dat getuigt van duurzaamheid in de hele keten, van koffieteler tot consument.

Na water is koffie de meest geconsumeerde drank van de wereld, Illy is dus ook het straatbeeld over de hele wereld ook niet weg te denken. Aanwezig op vijf continenten, aanwezig in meer dan 140 landen, meer dan 1000 werknemers en dagelijks worden er meer dan 6 miljoen kopjes Illy koffie gedronken. Indrukwekkende cijfers.

Illy koffie

Illy koffie staat bekend om haar hoge kwaliteit en zachtfluwelen smaak, van pure gewassen arabica koffiebonen. De koffie is een mengsel van negen verschillende soorten arabicabonen, afkomstig van drie continenten. Iedere variëteit voegt een specifieke smaak toe aan de uiteindelijke koffie, hierdoor garandeert Illy een excellente en constante smaak en kwaliteit.

Illy koffie heeft een herkenbare smaak en geur. De smaak kan het beste omschreven worden als een lichte smaak van chocolade, honing, geroosterd brood en karamel. Een heerlijke zoete koffie, zowel koffieliefhebbers van koffie met als zonder suiker. De geur van de koffie is een intense geur van gewassen koffie, een geur van amandelen en honing.

Illy betrekt haar koffie bij koffieboeren uit Zuid- en Midden-Amerika, India en Afrika, waarbij het koffiemerk duurzaamheid als topprioriteit heeft: het verbeteren van het leven van medewerkers en hun omgeving. Samengevat staat Illy voor de passie om enerzijds mensen te laten genieten van koffie en anderzijds staat duurzaamheid en technologische ontwikkeling voor de optimale koffie hoog in het vaandel.

Nieuw bij Illy zijn Monoarabica koffie’s, arabica koffiebonen van één herkomst, een single origin. Illy Monoarabica koffie is koffie met een unieke smaak en aroma, dat de cultuur en het karakter van het betreffende land in zich draagt. Zoals een Monoarabica koffie uit Colombia, India of Costa Rica.

De Illy verpakking

Dankzij de Illy verpakking, in blikken, onder druk blijven de aroma’s perfect behouden en is de koffie lang houdbaar. Koffie dat in contact komt met lucht, verliest namelijk binnen acht uur veertig procent van het aroma. Doorgaans verpakken koffiemerken daarom de koffie vacuüm, maar Illy werkt met een andere technologie, die geoctrooid en exclusief is. In de Illy blikken wordt stikstof onder druk ingebracht, om de aroma’s gevangenen te houden en langdurig te beschermen. De koffie wordt, net zoals bij goede wijn, in de blikken nog verfijnder en de smaak ronder, dus lang bewaren is geen probleem. Bij het openen van een blik lost de stikstof direct op.

Ons Illy assortiment:

illy logo-Illy koffiebonen zijn geschikt voor volautomatische koffiemachines of om zelf te malen. Elke Illy koffieboon wordt streng geselecteerd en gecontroleerd.
-Illy MIE cups, ook wel Illy iperespresso capsules genoemd, wordt beschermd door vijf octrooien. Een koffiecapsulesysteem dat de perfecte espresso of lungo geeft.
-Illy Nespresso cups, 100% arabica koffie, aluminium cups compatibel met Nespresso koffiemachines.
-Illy gemalen koffie, 100% arabica koffie. Geschikt voor diverse vormen van bereiding: espressomachine, filterkoffieapparaat, cafetière en mokkapotje.
-Illy ESE servings bevatten één portie gemalen koffie, beschermd door twee laagjes filterpapier. Exact de juiste hoeveelheid perfect aangedrukte gemalen koffiemaling, voor een heerlijk kopje Illy espresso koffie.
-Illy servies, mooi Illy servies van porselein waarbij uw Illy koffie helemaal compleet is.

Naast koffie levert Illy ook Illy FrancisFrancis! koffiemachines voor de particuliere markt en capsulemachines van het merk Mitaca voor de zakelijke markt. En zelf koffiekopjes, accessoires en een ready to drink ijkoffie in blikjes, Illyissomo, een samenwerking met Coca Cola.

© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links