Terug

Illy

Illy koffie

Illy koffie wordt gemaakt uit negen soorten zuivere Arabica koffiebonen en is daardoor koffie van hoge kwaliteit. Je herkent het Illy aroma onmiddellijk aan de typische zachtheid. De smaak van Illy koffie kan getypeerd worden als koffie met een lichte smaak van chocolade, honing, toast en karamel.

Ons Illy assortiment

Ons assortiment van Illy koffie bestaat uit Illy koffiebonen, Illy gemalen koffie, Illy MIE cups, ook wel Illy IperEspresso capsules genoemd, Illy ESE servings en Illy kopjes.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

34 producten

 1. Illy gemalen normale branding
  Illy Classico gemalen koffie

  Illy Classico gemalen koffie, blik met 250 gram gemalen Illy espresso. Een mild gebrande koffie, evenwichtig van kracht en mildheid, met tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma’s. Met de fijnheid en brandgraad van deze gemalen koffie normale branding kun je een heerlijke uitgebalanceerde espresso te zetten, thuis of op kantoor. Gemalen koffie. Inhoud: 250 gram.

  Illy koffie is ook te koop op Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Waardering:
  93% of 100
  Vanaf € 6,99
 2. Illy gemalen cafeïnevrij
  Illy gemalen cafeïnevrij

  Illy gemalen cafeïnevrij, blik met 250 gram gemalen Illy espresso cafeïnevrije koffie. Een mild gebrande koffie, evenwichtig van kracht en mildheid, met tonen van chocolade, toast, karamel en jasmijn. De gemalen cafeïnevrije koffie van illy heeft dezelfde smaak en aroma's als de normale branding, maar met een bijzonder laag cafeïnegehalte, namelijk minder dan 0,05%. Dat is ruim minder dan de helft van wat wettelijk verplicht is. Gemalen koffie cafeïnevrij. Inhoud: 250 gram

  Illy koffie is ook te koop op Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Waardering:
  88% of 100
  Vanaf € 7,50
 3. Illy ESE-Servings Monodose Monoarabica Guatemala
  Illy Francis Francis X7.1 Wit

  Illy Francis Francis X7.1, een design koffiemachine voor Illy MIE capsules, ook wel Iperespresso capsules genoemd. Ontworpen door de Italiaanse architect Luca Trazzi, een machine met een geavanceerde techniek. Bereidt met één druk op de knop de perfecte espresso. De Illy Francis Francis X7.1 bestaat uit een tweefasig proces. hierdoor krijg je een intens aromatische espresso, met veel body en een zijdeachtige crèmelaag die lang aanhoudt. Uniek is verder dat het extractieproces volledig binnenin de capsule plaatsvindt, hierdoor komen koffie en machine niet met elkaar in contact. Dit zorgt ervoor dat de machine minimaal onderhoud vraagt. Specificaties: - Programmeerbare hoeveelheid koffie in het kopje - Stoompijpje voor een heerlijke cappuccino of latte - Automatisch ontkalkingsprogramma - Soft touch toetsen. Maak met 1 druk op de knop een espresso - Zichtbaar waterniveau in waterresevoir van 1 liter - Overzichtelijk display met geluids- en lichtindicatoren - Energiebesparingsfunctie na 15 minuten niet te zijn gebruikt - Afmetingen: 26 x 29 x 32 cm Illy Francis Francis X7.1 Wit Inclusief 2 jaar garantie en 14 capsules

  Illy MIE cups, ook wel Iperespresso cups genoemd zijn te koop op Dekoffieboon.nl en Koffievoordeel.nl.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

34 producten

Illy

illy logoilly koffie is één van de bekendste koffiemerken ter wereld. Een echt Italiaans koffiemerk, voluit Illycaffè geheten en gevestigd in Triest. Het familiebedrijf, met op dit moment Adrea Illy, kleinzoon van oprichter Francesco Illy, aan het roer bestaat al sinds 1933. Het bedrijf is uitvinder van het eerste automatische koffiezetapparaat en een automatisch verpakkingssysteem voor koffie.

De droom van de oprichter Francesco Illy, de beste koffie van de wereld maken en deze naar de hele wereld brengen, kenmerkt nog steeds het huidige Illy. Het bedrijf is uniek in haar veelzijdigheid. Het heeft vier gespecialiseerde laboratoria, meer dan 20 vestigingen van haar eigen koffie universiteit Università del caffè, een franchiseketen van authentieke Italiaanse koffiebars, Espressamente genoemd, is eigenaar van de espressomachine fabrikant FrancisFrancis! , heeft vier certificaten voor kwaliteit en als enige bedrijf ter wereld een DNV certificaat voor duurzaamheid. Van het Det Norske Veritas (DNV) heeft Illy het certificaat Responsible supply Chain Process ontvangen, een certificaat dat getuigt van duurzaamheid in de hele keten, van koffieteler tot consument.

Na water is koffie de meest geconsumeerde drank van de wereld, Illy is dus ook het straatbeeld over de hele wereld ook niet weg te denken. Aanwezig op vijf continenten, aanwezig in meer dan 140 landen, meer dan 1000 werknemers en dagelijks worden er meer dan 6 miljoen kopjes Illy koffie gedronken. Indrukwekkende cijfers.

Illy koffie

Illy koffie staat bekend om haar hoge kwaliteit en zachtfluwelen smaak, van pure gewassen arabica koffiebonen. De koffie is een mengsel van negen verschillende soorten arabicabonen, afkomstig van drie continenten. Iedere variëteit voegt een specifieke smaak toe aan de uiteindelijke koffie, hierdoor garandeert Illy een excellente en constante smaak en kwaliteit.

Illy koffie heeft een herkenbare smaak en geur. De smaak kan het beste omschreven worden als een lichte smaak van chocolade, honing, geroosterd brood en karamel. Een heerlijke zoete koffie, zowel koffieliefhebbers van koffie met als zonder suiker. De geur van de koffie is een intense geur van gewassen koffie, een geur van amandelen en honing.

Illy betrekt haar koffie bij koffieboeren uit Zuid- en Midden-Amerika, India en Afrika, waarbij het koffiemerk duurzaamheid als topprioriteit heeft: het verbeteren van het leven van medewerkers en hun omgeving. Samengevat staat Illy voor de passie om enerzijds mensen te laten genieten van koffie en anderzijds staat duurzaamheid en technologische ontwikkeling voor de optimale koffie hoog in het vaandel.

Nieuw bij Illy zijn Monoarabica koffie’s, arabica koffiebonen van één herkomst, een single origin. Illy Monoarabica koffie is koffie met een unieke smaak en aroma, dat de cultuur en het karakter van het betreffende land in zich draagt. Zoals een Monoarabica koffie uit Colombia, India of Costa Rica.

De Illy verpakking

Dankzij de Illy verpakking, in blikken, onder druk blijven de aroma’s perfect behouden en is de koffie lang houdbaar. Koffie dat in contact komt met lucht, verliest namelijk binnen acht uur veertig procent van het aroma. Doorgaans verpakken koffiemerken daarom de koffie vacuüm, maar Illy werkt met een andere technologie, die geoctrooid en exclusief is. In de Illy blikken wordt stikstof onder druk ingebracht, om de aroma’s gevangenen te houden en langdurig te beschermen. De koffie wordt, net zoals bij goede wijn, in de blikken nog verfijnder en de smaak ronder, dus lang bewaren is geen probleem. Bij het openen van een blik lost de stikstof direct op.

Ons Illy assortiment:

illy logo-Illy koffiebonen zijn geschikt voor volautomatische koffiemachines of om zelf te malen. Elke Illy koffieboon wordt streng geselecteerd en gecontroleerd.
-Illy MIE cups, ook wel Illy iperespresso capsules genoemd, wordt beschermd door vijf octrooien. Een koffiecapsulesysteem dat de perfecte espresso of lungo geeft.
-Illy Nespresso cups, 100% arabica koffie, aluminium cups compatibel met Nespresso koffiemachines.
-Illy gemalen koffie, 100% arabica koffie. Geschikt voor diverse vormen van bereiding: espressomachine, filterkoffieapparaat, cafetière en mokkapotje.
-Illy ESE servings bevatten één portie gemalen koffie, beschermd door twee laagjes filterpapier. Exact de juiste hoeveelheid perfect aangedrukte gemalen koffiemaling, voor een heerlijk kopje Illy espresso koffie.
-Illy servies, mooi Illy servies van porselein waarbij uw Illy koffie helemaal compleet is.

Naast koffie levert Illy ook Illy FrancisFrancis! koffiemachines voor de particuliere markt en capsulemachines van het merk Mitaca voor de zakelijke markt. En zelf koffiekopjes, accessoires en een ready to drink ijkoffie in blikjes, Illyissomo, een samenwerking met Coca Cola.

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links