Terug

Segafredo

Segafredo koffiebonen

Segafredo Zanetti, meestal Segafredo genoemd, is een wereldwijd opererend koffiemerk. Het authentieke Italiaanse koffiemerk , opgericht in 1973, heeft een passie voor vakmanschap en kwaliteit. Eén van de grootste geheimen achter het succes van Segafredo is de authentieke en constante kwaliteit , Italiaanse passie in een kop koffie .

Segafredo heeft wereldwijd miljoenen koffiedrinkers, van Europa tot Amerika of Afrika. Het koffiemerk heeft eigen koffieplantages in Costa Rica en Brazilië waar Robusta en Arabica koffieplanten verbouwd worden. Jaarlijks wordt er meer dan 160.000 ton koffie op de plantages geproduceerd.

Ons Segafredo koffiebonen assortiment

We hebben 8 soorten Segafredo koffiebonen in het assortiment, van de milde Selezione Crema tot de krachtpatser Intermezzo en natuurlijk de authentieke Italiaanse cafeïnevrije CafeSenza koffiebonen .

Segafredo koffiebonen zijn te koop bij Café du jour, Koffievoordeel en Dekoffieboon.nl.

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

 1. Segafredo Caffe Crema Classico koffiebonen
  Segafredo Caffe Crema Classico koffiebonen

  Segafredo Caffe Crema Classico, een klassieke Italiaanse blend met een aromatisch en uniek karakter, gemaakt van een melange van hoogwaardige 50% arabica en 50% robusta koffiebonen. Volgens traditioneel Italiaans recept geroosterd en hierdoor een sterkte en pittige espresso smaak. Een heerlijke Italiaanse koffie, een uitstekende basis voor koffievariaties met melk, zoals een cappuccino of latte macchiato. Koffiebonen. Inhoud: 1kg

  Segafredo koffiebonen zijn te koop bij Café du jour, Koffievoordeel en Dekoffieboon.nl.

  Lees verder
  € 0,00
  Niet in voorraad
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

Ons Segafredo assortiment

SegafredoBlends van topkwaliteit, gemaakt met passie en ervaring, zorgt ervoor dat Segafredo koffie de meest gedronken koffie ter wereld is. De Italiaanse koffiebeleving thuis of op kantoor kan met ons brede assortiment Segafredo:
- Segafredo koffiebonen
- Segafredo gemalen koffie
- Segafredo Per Te Nespresso
- Segafredo Mio Caffe Dolce Gusto
- Segafredo MyEspresso capsules
- Segafredo koffiepads
- Segafredo servies.

© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links