Terug

Nougat

Nougat

Nougat, ook wel noga genoemd, is een lekkernij, een traditioneel snoep uit landen rond de Middellandse Zee en het Midden Oosten. Noten en honing zijn daar door het klimaat volop aanwezig, essentiele ingrediënten in elke nougatvariant. De Franse plaats Montélimar in Frankrijk is in Europa de bakermat van de nougat zoals hij in West-Europa bekend is.

Het woord nougat komt uit het Latijn nux gatum en betekent letterlijk notentaart. Het recept voor nougat is niet eenvoudig, de suikers en honing hebben een hoge kooktemperatuur, dus dat vereist ervaring. De ingredienten van nougat zijn: honing, suiker, glucosestroop, stijfgeklopte eiwitten, geroosterde noten (amandelen, walnoten, hazelnoten en pistachenoten) en gekonfijte of gedroogde vruchten. Door gebruik van verschillende grondstoffen en toevoegingen kunnen er diverse nougatsmaken, kleuren (van wit tot donkerbruin) en soorten (van zacht tot hard) gemaakt worden.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

10 producten

 1. Dolcital Mandorle
  Dolcital Mandorle

  Dolcital Mandorle is een zachte nougatreep met 40% amandelen. Dolcital staat voor de allerbeste mediterrane amandelen en de biologische honing van Monte Grappa. De mediterrane amandelen hebben een typische bittere smaak die perfect past bij de zoete nougat van Dolcital.

  Inhoud: 180 gram

  Lees verder
  € 5,95
 2. Dolcital Torroncini Alla Grappa
  Dolcital Torroncini Alla Grappa

  Dolcital Torroncini Alla Grappa is heerlijke zachte nougat met 40% amandelen en Grappa. Dolcital staat voor de allerbeste mediterrane amandelen en de biologische honing van Monte Grappa. De mediterrane amandelen hebben een typische bittere smaak die perfect past bij de zoete nougat van Dolcital.

  Inhoud: 150 gram

  Lees verder
  € 5,95
 3. Dolcital Torrone Friabile Mandorle
  Dolcital Torrone Friabile Mandorle

  Dolcital Torrone Friabile Mandorle is een heerlijke kruimelige nougat met 30% amandelen, gemaakt van de allerbeste amandelen en honing. Mediterrane amandelen, met een typische bittere smaak, perfect passend bij de zoete nougat, met biologische honing van Monte Grappa. 

  Inhoud: 150 gram

   

  Lees verder
  € 2,99
 4. Dolcital Torrone Frutta Mandorle
  Dolcital Torrone Frutta Mandorle

  Dolcital Torrone Frutta Mandorle is een zachte nougatreep met 30% amandelen en fruit. Dolcital staat voor de allerbeste mediterrane amandelen en de biologische honing van Monte Grappa. De mediterrane amandelen hebben een typische bittere smaak die perfect past bij de zoete nougat van Dolcital.

  Inhoud: 150 gram

  Lees verder
  € 2,99
 5. Dolcital Torrone Pistacchi Mandorle
  Dolcital Torrone Pistacchi Mandorle

  Dolcital Torrone Pistacchi Mandorle is heerlijke zachte nougat met 30% amandelen en pistache noten. Dolcital staat voor de allerbeste mediterrane amandelen en de biologische honing van Monte Grappa. De mediterrane amandelen hebben een typische bittere smaak die perfect past bij de zoete nougat van Dolcital.

  Inhoud: 150 gram

  Lees verder
  € 2,99
 6. Dolcital Torronfrutta
  Dolcital Torronfrutta

  Dolcital Torronfrutta is een zachte nougatreep met 46% amandelen en fruit. Dolcital staat voor de allerbeste mediterrane amandelen en de biologische honing van Monte Grappa. De mediterrane amandelen hebben een typische bittere smaak die perfect past bij de zoete nougat van Dolcital.

  Inhoud: 180 gram

  Lees verder
  € 5,95
 7. Hoppe allerhande
  Nougat chocolade Time to Enjoy
  Time to Enjoy zachte nougat met melkchocolade en pinda's. Per stuk verpakt en dus altijd vers. Inhoud 214 stuks, circa 3 kilogram. Lees verder
  € 27,99
  Niet in voorraad
 8. Nougat pinda vruchten
  Nougat pinda vruchten
  Doos van 3 kilogram met circa 200 stuks nougat pinda/vruchten. Lees verder
  € 24,99
  Waardering:
  99% of 100
  Niet in voorraad
 9. Hoppe allerhande
  Nougat Time to Enjoy
  Time to Enjoy nougat. Per stuk verpakt en dus altijd vers. Inhoud 125 stuks, circa 1 kilogram. Lees verder
  € 17,50
 10. Hoppe allerhande
  Soft Nougat Time to Enjoy
  Time to Enjoy soft nougat met pinda en vruchten. Per stuk verpakt en dus altijd vers. Inhoud 214 stuks, circa 3 kilogram. Lees verder
  € 25,99
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

10 producten

© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links