Terug

Lavazza A Modo Mio cups

Lavazza A Modo Mio capsules

Lavazza A Modo Mio capsules, ook wel Lavazza A Modo Mio cups genoemd, zijn capsules gevuld met gemalen robusta en/of arabica koffiebonen die zorgen voor een perfecte espresso. Met een voor de Lavazza A Modo Mio cups geschikte koffieapparaat en Lavazza koffiecapsules bereid je eenvoudig een echte Italiaanse koffie, espresso of cappuccino.Deze capsules zijn niet geschikt voor andere capsule koffiemachines.

Het Lavazza A Modo Mio assortiment bestaat uit meer dan 10 smaken capsules, Lavazza espresso en cappuccino kopjes en een A Modo Mio capsulehouder.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs per 250 gram
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

Pagina
 1. Lavazza A Modo Mio Caffè Crema Lungo Dolcemente
  Lavazza A Modo Mio Caffè Crema Lungo Dolcemente

  Lavazza A Modo Mio Caffè Crema Lungo Dolcemente, een medium gebrande, zeer aromatische koffie. Romig en zacht. De authentieke Italiaanse koffie voor in een grote kop. 100% Arabica koffiebonen in een Lavazza capsule. Lavazza A Modo Mio capsules. Inhoud: 16 capsules Nieuwe naam is Lavazza A Modo Mio Dolce Lungo. LET OP: de verpakking van de Lungo Dolce is veranderd qua kleur, deze is paars geworden.

  Lavazza A Modo capsules zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Waardering:
  83% of 100
  Vanaf € 5,49
 2. Lavazza A Modo Mio Tierra Intenso
  Lavazza A Modo Mio Tierra Intenso

  Lavazza A Modo Mio Tierra Intenso Bio-Organic, een intens donkere koffie van 100% arabica koffiebonen. Met een vleugje chocolade die een onmiskenbaar aroma geven aan deze koffie. Afkomstig van Rainforest Alliance Certified koffietelers. Lavazza A Modo Mio capsules. Inhoud: 12 capsules Nieuwe naam is Lavazza A Modo Mio Tierra Espresso. LET OP: deze nieuwe verpakking bevat nu 12 capsules.

  Lavazza A Modo capsules zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Waardering:
  89% of 100
  Vanaf € 2,50
 3. Lavazza A Modo Mio Caffè Crema Lievemente
  Lavazza A Modo Mio Qualita Oro

  Lavazza A Modo Mio Qualita Oro is een premium blend met een selectie van de beste Arabica koffiebonen met een onmiskenbare smaak. De koffie heeft een delicate en zoete smaak met tonen van honing en mout met een geurige en intense aroma. Een 100% arabica koffie, voornamelijk uit Latijns-Amerika, in een Lavazza capsule. Lavazza A Modo Mio capsules. Inhoud: 12 capsules.

  Lavazza A Modo capsules zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Waardering:
  100% of 100
  Vanaf € 5,49
 4. Lavazza A Modo Mio Caffè Crema Lievemente
  Lavazza A Modo Mio Tierra Brasile

  Lavazza A Modo Mio A Modo Mio Tierra Brasile-Cerrado, een unieke koffie met een pure smaak en hoge duurzame kwaliteit, met karakteristieke noten van honing en donkere chocolade. Een koffie met de perfecte combinatie van smaak, body en aroma, door de combinatie van lage en medium temperaturen en langere brandingsprocessen, uit het droge klimaat van het Cerrado-plateau in Brazilië. Een 100 procent washed arabica koffie, 100% organic certified en een 100% arabica koffie, afkomstig van UTZ gecertificeerde boerderijen. Een perfecte branding, volgens de authentieke Italiaanse traditie. Intensiteit 9. Lavazza A Modo Mio capsules. Inhoud: 12 capsules

  Lavazza A Modo capsules zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Vanaf € 2,95
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

Pagina

Lavazza A Modo Mio

Lavazza A Modo Mio, volgens de familie Lavazza ‘hét systeem om espresso koffie uit een echte Italiaanse bar zelf thuis of op kantoor te drinken’. Lavazza A Modo Mio systeem is het systeem om het maximale uit alle koffiemelanges te halen, zodat je de smaak en het aroma van de echte Italiaanse espresso proeft. Met een karakteristieke body en crema.
Het Italiaanse koffiemerk Lavazza heeft in 2007 het capsulesysteem A Modo Mio geïntroduceerd, wat op z’n Italiaans ‘Op Mijn Manier’ betekend. Tien smaken Lavazza A Modo Mio capsules, voor iedereen een espresso koffie in de gewenste smaak. Van een milde lungo tot een krachtige ristretto.

Letterlijk bekent espresso: 'ter plekke gemaakt'. Een snelle bereiding van Italiaanse geconcentreerde koffie. Waarbij het koffiezetapparaat water met hoge druk door de koffie perst, waardoor koffie de typische kenmerken van espresso krijgt: een compacte crème, een volle body en het intense aroma. Met het Lavazza A Modo Mio systeem wordt niets aan het toeval overgelaten, ieder kopje is van dezelfde uitstekend kwaliteit.

 

Lavazza A Modo Mio capsules

Lavazza A Modo Mio capsules zijn onder beschermende atmosfeer verpakt om de versheid en de geur goed te bewaren, dezelfde geurbeleving als bij het openen van een vers pak koffie. De capsules bevatten precies de juiste hoeveelheid 100% arabica koffie, geperst in de capsule, zodat gegarandeerd de perfecte Italiaanse espresso koffie wordt bereid. De verschillende smaken Lavazza A Modo Mio capsules zorgen ervoor dat je, op ieder moment van de dag, je favoriete aroma kan kiezen.

Voor de liefhebber van een grote kop koffie is er bijvoorbeeld de Lavazza A Modo Mio Dolce Lungo, voor de liefhebber van cafeinevrije koffie de Lavazza A Modo Mio Dek Cremoso Espresso en voor de liefhebber van een intense koffie is er de Lavazza A Modo Mio Intenso Espresso. Lavazza A Modo Mio capsules, dé capsules voor de authentieke Italiaanse espresso.

De Lavazza capsules passen alleen in een Lavazza A Modo Mio machines. Deze machines maken gebruik van een geavanceerde extractietechnologie, water wordt met een hoge druk door de geperste koffie in de capsule geperst wat resulteert in een volle en romige espresso. Het grote verschil met Senseo, Nespresso of Dolce Gusto is dat volgens Lavazza de Lavazza A Modo Mio er vooral is voor de fijnproevers is die willen genieten van een echte Italiaanse espresso koffie.


Ons Lavazza assortiment

Lavazza logoLavazza koffiebonen, heerlijke unieke melanges koffiebonen voor authentieke Italiaanse koffie
Lavazza gemalen koffie, de heerlijke unieke smaak van Lavazza koffie is er ook in gemalen koffie. Voor een espresso of de Lavazza Filtro gemalen koffie blends voor filterkoffie.
Lavazza A Modo Mio capsules, een capsulesysteem voor Lavazza koffie, met één druk op de knop een heerlijke Italiaanse espresso uit verschillende melanges maken, allemaal van 100% arabica koffiebonen.
Lavazza koffiepads, twee melanges koffiepads voor de Senseo koffiemachine, de Lavazza Sinfonia Espresso koffiepads en de Lavazza Sinfonia Espresso Intenso koffiepads.

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links