Terug

Siropen en likeuren

Koffiesiropen

Maak van je koffiemoment een feestje, een uniek verwenmoment! Voeg een scheutje koffiesiroop toe aan je cappuccino of latte macchiato en zet hiermee iets bijzonders op tafel ! Wat dacht je van een cappuccino of latte macchiato met Smaakje Roze Koeken siroop? Of met Douwe Egberts koffiesiroop caramel, de meest verkochte smaak? Of Monin, het Franse premium merk dat staat voor hét kwaliteitsmerk siroop. Niet alleen zijn koffiesiropen heerlijk voor in de koffie, maar ook voor in een cocktail of over het dessert.

Ons assortiment koffiesiropen

Ons assortiment koffiesiropen bestaat uit siropen van de merken Douwe Egberts, Monin en Smaakje.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

17 producten

Pagina
 1. Douwe Egberts koffiesiroop karamel
  Monin caramel siroop 70cl

  Monin Caramel siroop, hét kwaliteitsmerk siroop, zonder alcohol in de smaak caramel. Met een zeer krachtige geur en met een smaak van verbrand caramel. Caramel wordt gemaakt door suiker in water te smelten, waardoor het een plakkerige en zoete vloeistof wordt met een donkerbruine kleur. Bijvoorbeeld heerlijke voor een latte macchiato caramel. Monin siropen zijn erg geconcentreerd, dus zelfs een kleine hoeveelheid siroop in de koffie of bij een dessert proef je duidelijk. Inhoud: 70 cl (700ml)

  Siroop voor in de koffie is te koop bij Foodworld-xl.nl, Dekoffieboon.nl en Jumbo.com.

  Lees verder
 2. Douwe Egberts koffiesiroop karamel
  Monin amaretto siroop 70cl

  Monin Amaretto siroop, hét kwaliteitsmerk siroop, zonder alcohol, in de smaak amaretto. De klassieke Italiaanse zoete, licht bittere en volle amandelsmaaklikeur. Gemaakt van puur rietsuiker en alleen de beste amandelen. De naam Amaretto betekent 'een beetje bitter' in het Italiaans, afgeleid van de mandoria amara of bittere amandel. Monin siropen zijn erg geconcentreerd, dus zelfs een kleine hoeveelheid siroop in de koffie of bij een dessert proef je duidelijk. Inhoud: 70 cl (700ml)

  Siroop voor in de koffie is te koop bij Foodworld-xl.nl, Dekoffieboon.nl en Jumbo.com.

  Lees verder
 3. Douwe Egberts koffiesiroop karamel
  Monin kaneel siroop 70cl

  Monin canelle siroop, een heerlijke kaneel smaak voor in uw koffie, voor een heerlijke pittige smaak in uw warme of koude koffie. Een kruidige smaak van kaneel en hinten van peper. Kaneel is een van de oudste bekende kruiden. Inhoud: 700ml Monin siropen zijn erg geconcentreerd, dus zelfs een kleine hoeveelheid siroop in de koffie of bij een dessert proef je duidelijk. Inhoud: 70 cl (700ml)

  Siroop voor in de koffie is te koop bij Foodworld-xl.nl, Dekoffieboon.nl en Jumbo.com.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

17 producten

Pagina
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links