Terug

Segafredo

Segafredo koffie

Segafredo brengt de originele authentieke Italiaanse Espresso binnen handbereik.
Het geheim van Segafredo? Een harmonieus samenspel van melangeren, branden en bereiden. Segafredo - il vero espresso italiano, oftewel de echte Italiaanse espresso.

Ons Segafredo assortiment

Ons assortiment van Segafredo koffie bestaat uit Segafredo koffiebonen, Segafredo gemalen koffie, Segafredo Mio Caffe Dolce Gusto, Segafredo Per Te Nespresso, Segafredo MyEspresso, Segafredo koffiepads voor uw Senseo koffiemachine en Segafredo kopjes.

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

16 producten

Pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

16 producten

Pagina

Massimo Zanetti Beverage Group

SegafredoSegafredo, één van de bekendste merken van de Italiaanse koffiefabrikant Massimo Zanetti Beverage Group, een holding van een uitgebreid netwerk bedrijven die wereldwijd snel en doorlopend groeien. Een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1973, opgericht door de heer Massimo Zanetti.

Gehuisvest in het Italiaanse Bologna en eigenaar van meer dan 20 koffiemerken, zoals MJB, TikTak, Chase and Sanborn, San Marco, Hills Bros etc. Het bedrijf heeft een omzet van meer 1 miljard euro per jaar, bezit 11 koffieplantages, is actief in meer dan 100 landen en heeft een jaarlijkse productie van 120.000 ton koffie. Dus één van de grootste Italiaanse familiebedrijven in de koffiemarkt.

Segafredo Zanetti is het enige bedrijf in de koffie-industrie dat het hele productieproces, van koffieplantages in Brazilië en Costa Rica tot aan het mengen en branden in moderne faciliteiten, in eigen hand heeft. Het bedrijf is de grootste producten van espresso in de wereld. Dagelijks worden er meer dan 60 miljoen kopjes Segafredo koffie gedronken.

Segafredo koffie

Het merk Segafredo staat voor een authentiek Italiaans koffiemerk, met een passie voor vakmanschap. Het koffiemerk begin in thuisland Italie en groeide daar snel uit tot marktleider. Dé smaak van Italië, staat voor de kernwaarden vriendelijk, sociaal en het grote genieten. Het geheim achter het succes van Segafredo koffie is de constante en authentieke kwaliteitin een karaktervolle kop koffie. Topkwaliteit koffie.

De echte authentieke Italiaanse espresso is Segafredo koffie kortgezegd het harmonieuze samenspelen van melangeren, branden en bereiden. De beste ruwe groene koffiesoorten, gecombineerd met de traditionele Venetiaanse kunst van het koffiebranden en de modernste bereidingstechnieken. Segafredo Zanetti, de echte Italiaanse espresso, in het Italiaans gezegd: il vero espresso italiano.

Segafredo sponsoring

Segafredo is sponsor van het Trek-Segafredo wielerteam, met grote toppers als de Zwitser Fabian Cancellara en de Nederlander Bauke Mollema. En van het McLaren Formule 1 team. Het koffiemerk Segafredo stond lang geleden aan het roer van de grote Aryton Senna, maar won ook diverse wereldtitels met Prost en Lauda.

TikTak koffie

Massimo Zanetti Group is ook eigenaar van het merk TikTak en de bijbehorende TikTak koffiebranderij in Groningen. Opgericht door Klaas Tiktak in 1870, die toen al naast vakmanschap en kwaliteit, het belang van duurzaamheid en eerlijke producten. TikTak koffie mag zich inmiddels hofleverancier noemen en heeft al van oudsher een fairtradelijn in zowel koffie als thee.

Ons Segafredo assortiment

SegafredoBlends van topkwaliteit, gemaakt met passie en ervaring, zorgt ervoor dat Segafredo koffie de meest gedronken koffie ter wereld is. De Italiaanse koffiebeleving thuis of op kantoor kan met ons brede assortiment Segafredo:
- Segafredo koffiebonen
- Segafredo gemalen koffie
- Segafredo MyEspresso capsules
- Segafredo koffiepads
- Segafredo servies

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links