Terug

Melitta

Melitta koffie

Melitta koffie, een merk dat al ruim 100 jaar bestaat. Opgericht in 1908 door Melitta Bentz in het Duitse Dresden die met behulp van een messing doos en een blad vloeipapier de eerste koffiefilter ter wereld ontwikkelde. Daarna bouwde zij met haar ondernemersgeest, vindingrijkheid en passie de onderneming Melitta verder uit en legde daarmee het fundament voor het hedendaagse concern. Inmiddels is het de 4e generatie van de Bentz familie die het familiebedrijf runt.

Melitta was het eerste koffiemerk met fijngemalen en vacuümverpakte filterkoffie en bracht de eerste elektrische filterkoffiemachine op de Duitse markt. Het merk Melitta staat voor een authentieke en pure koffiebeleving en behoort tot de meest bekende koffiemerken ter wereld. Bekend als Duits A-merk om haar kwaliteitskoffie.

Melitta koffie is verkrijgbaar bij Foodworld-xl.nl, Dekoffieboon.nl, Koffievoordeel.nl, Dekoffiebaron.nl en KoffieTheePlaza.nl.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

 1. Melitta Perfect Clean reinigingstabletten
  Melitta Perfect Clean reinigingstabletten

  Melitta Perfect Clean reinigingstabletten, verwijdert zacht, maar grondig koffieresten, vetten en oliën uit uw koffiemachine. Door actieve zuurstof worden alle stoffen die de smaak van uw koffie negatief kunnen beinvloeden verwijdert. Inhoud: 4 tabletten a 1,8 gram (goed voor 4 reinigingsbeurten) Reinigingstabletten geschikt voor de volgende Melitta type koffiemachines: Caffeo Solo, Caffeo Gourmet, Caffeo Passione, Varianza, Caffeo CL, Caffeo Bistro, Caffeo Barista, Caffeo Lattea

  Onderhoudsproducten zijn te koop bij DeKoffieboon.nl, Koffievoordeel.nl, Cafedujour.nl en DeKoffieBaron.nl.

  Lees verder
  Waardering:
  100% of 100
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

Ons Melitta assortiment

Delicatoro logoHet Duitse familiebedrijf Melitta staat bekend om haar kwaliteitskoffie. Authentieke en pure koffiebeleving van één van de meest bekende koffiemerken ter wereld. Ons Melitta koffie assortiment:
- Melitta koffiebonen
- Melitta onderhoudsproducten

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links