Terug

Fair Trade Original

Fair Trade Original koffiebonen

Fairtrade biologische koffiebonen. Heerlijke koffiebonen van de beste koffieplantages van kleine koffieboeren en hun coöperaties in Latijns-Amerika en Afrika. Ook de koffieboeren genieten en profiteren mee, met eerlijke handelsvoorwaarden en een ontwikkelingspremie. Heerlijke en eerlijke koffie.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

 1. Segafredo CafeSenza koffiebonen
  Fair Trade Original Espresso Dark Roast koffiebonen

  Fair Trade Original Espresso Dark Roast koffiebonen, een zeer krachtige koffie van 100% arabica koffiebonen. Met een breed palet aan smaken, een mooie ronde smaak en een rijk aroma. Diep en donker gebrande koffie met de smaak van karamel. Krachtig en temperamentvol. Een uitstekende koffie voor een karaktervolle espresso of een heerlijke koffie met melk, zoals een cappuccino of een latte macchiato. Met het Fair Trade / Max Havelaar keurmerk. Koffiebonen. Inhoud: 500 gram

  Fair Trade Original koffie is verkrijgbaar bij Koffievoordeel.nl.

  Lees verder
  Waardering:
  93% of 100
 2. Fair Trade Original Espresso Extra Dark Roast koffiebonen
  Fair Trade Original Espresso Extra Dark Roast koffiebonen

  Fair Trade Original Espresso Extra Dark Roast koffiebonen, een krachtige koffie van arabica koffiebonen met een vleugje robusta bonen voor de extra pit en een mooie crèma laag. Een koffie die mooi in balans is met een lichte smaak van pure chocolade en zoethout. Ideaal geschikt voor espresso, maar ook voor een lungo of cappaccino. Met het Fair Trade / Max Havelaar keurmerk. Koffiebonen. Inhoud: 500 gram

  Fair Trade Original koffie is verkrijgbaar bij Koffievoordeel.nl.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

Ons Fair Trade Original assortiment

Fair Trade logoFair Trade Original koffiebonen, heerlijke en eerlijke koffie met het Max Havelaar/Fair Trade keurmerk. De koffieboeren genieten dus samen met u van deze lekkere koffie.
Fair Trade Original gemalen koffie, de eerlijke en lekkere koffie van Fair Trade Original is er ook in gemalen koffie. Deze gemalen koffie met het Max Havelaar/Fair Trade keurmerk is speciaal voor filterkoffie machines.
Fair Trade Original thee, eerlijke en biologische thee waar u echt van zult genieten.

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links