Terug

Dallmayr Espresso d'Oro koffiebonen

Dallmayr Espresso d'Oro koffiebonen is een melange van arabica en robusta koffiebonen, met een volle, blijvende smaak met een heerlijk aroma. Een typische Italiaanse espresso met een goudbruine crèmelaag. Een ideals koffie als basis voor espresso, cappuccino of latte macchiato. Perfect voor koffievolautomaten. Koffiebonen. Inhoud: 1 kg

Dallmayr koffiebonen zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

Meer informatie >>

€ 9,99
Bestel
€ 11,95
Bestel
€ 12,85
Bestel
€ 12,95
Bestel
€ 13,31
Bestel
<strong>Dallmayr</strong> is een <strong>Duits familiebedrijf</strong> met meer dan 300 jaar geschiedenis en één van de bekendste Duitse koffiemerken. Voluit heet het bedrijf Alois Dallmayr, maar dit wordt meestal afgekort tot Dallmayr. Het familiebedrijf heeft vestigingen in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, de Oost-Europese landen en in het Arabische gebied.
Meer informatie
Manufacturer Dallmayr
Soort koffie Pads (Senseo)
Geschikt voor Caffe latte, Cappuccino, Espresso, Lungo, Latte Macchiato
Verpakking Pak
Krachtigheid Normaal
Keurmerk Geen/onbekend keurmerk
Koffieboon Arabica
Gewicht 200 gram
Cafeïnevrij Nee
Samenstelling Melange
Herkomst Ethiopie
Prijs per 250 gram € 4,05

Dallmayr is een Duits familiebedrijf met meer dan 300 jaar geschiedenis en één van de bekendste Duitse koffiemerken. Voluit heet het bedrijf Alois Dallmayr, maar dit wordt meestal afgekort tot Dallmayr. Het familiebedrijf heeft vestigingen in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, de Oost-Europese landen en in het Arabische gebied.

De oorsprong van het bedrijf is terug te voeren tot het jaar 1700, toen de Münchense handelaar Christian Reitter een bedrijf runde dat wordt beschouwd als de voorloper van het huidige Dallmayr. Zijn bedrijf kwam rond 1870 in het bezit van Alois Dallmayr, die het op zijn beurt weer doorverkocht aan Therese en Anton Randlkofer in 1895. Onder leiding van Therese groeide het Stammhaus, de oorspronkelijke winkel, tot een van de toonaangevende delicatessenhuizen van Europa.

Het koffietijdperk Dallmayr begin in 1933, toen een koffiehandelaar uit Bremen, de heer Konrad Werner Wille, naar München kwam en hij richtte een gespecialiseerde koffieafdeling op in het Stammhaus. Deze koffiebusiness groeide als kool en kreeg de naam Delikatessenhaus Dallmayr, een naam die nog steeds bestaat. In 1985 werd de koffieafdeling een onafhankelijke dochteronderneming, Alois Dallmayr Kaffee OHG genoemd, met een 50% belang voor het Zwitserse voedingsmiddelenconcern Nestlé en 50% voor Dallmayr. In 2004 kocht Dallmayr 25% terug en in 2005 werd de overige 25% teruggekocht, zodat de familie nog steeds het heft in handen heeft.

De bekendste Duitse koffiemerken zijn Tchibo en Jacobs, daarachter zijn de merken Melitta en Dallmayr ongeveer even groot.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dallmayr Espresso d'Oro koffiebonen
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links