Terug

Dolcital Torrone Friabile Mandorle

Dolcital Torrone Friabile Mandorle is een heerlijke kruimelige nougat met 30% amandelen, gemaakt van de allerbeste amandelen en honing. Mediterrane amandelen, met een typische bittere smaak, perfect passend bij de zoete nougat, met biologische honing van Monte Grappa. 

Inhoud: 150 gram

Heerlijke nougat voor bij de koffie is te koop bij Cafedujour.nl, Foodworld-xl.nl en Jumbo.com.

Meer informatie >>

Dolcital nougat staat authentieke Italiaanse traditie. Het bedrijf Dolcital is gelegen in Noord-Italië op een strategische positie tussen de mooiste Venetiaanse steden.

Het familiebedrijf Saambaro maakt al vanaf 1924 de heerlijkste amandelproducten van hoge kwaliteit, met natuurlijke ingrediënten en met veel passie. Generatie op generatie.

Het geheim van de heerlijke nougat van Dolcital? Een lang kookproces zorgt voor het uitstekende resultaat. Nougat wordt méér dan 6 uur verhit in speciale koperen ketels, Torroniere genoemd. Daarna worden de geroosterde amandelen toegevoegd, wordt de nougat in een houten frame gedaan om af te koelen alvorens het gesneden kan worden.

De meeste stappen in het productieproces worden nog steeds met de hand gedaan, met aandacht voor kwaliteit en detail. Het echte vakmanschap is te zien door de onregelmatigheden, elk stuk is anders en daardoor uniek.

Dolcital selecteert alleen glutenvrije ingrediënten, natuurlijke aroma's en kleurstoffen uit fruit en groenten om de allerbeste kwaliteit te garanderen.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dolcital Torrone Friabile Mandorle
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links