Terug

Fortisimo Lungo Forte 50 capsules

Fortisimo Lungo Forte 50 capsules, een koffie van 100% arabica koffiebonen, is een stevige kop koffie. De diepe branding van de arabica koffiebonen geeft deze koffie een intens karakter. Verpakt in compacte doosjes. Sterkte van 7 op een schaal van 10. Inhoud: 50 capsules a 5 gram.

Nespresso cups zijn verkrijgbaar bij Dekoffieboon.nl, Koffievoordeel.nl en Foodworld-xl.nl.

Meer informatie >>

€ 0,00
Voorraad: Niet in voorraad
 • SNELLE BEZORGING

  met PostNL
 • KLANTENSERVICE

  Voor vragen kunt u ons e-mailen op
  info@koffievergelijk.nl
 • VEILIG BETALEN

   
 • 24 UURS LEVERING

  Werkdagen vóór 21.00 uur besteld, morgen in huis.
 • Waarom kopen bij
  Koffievergelijk.nl

 • Voordelige prijzen
 • Goedkope verzending
 • Groot assortiment
 • 24-uurs levering
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Meer dan alleen koffie
 • Koffie vergelijken

Fortisimo koffie is een merk van Beyers Koffie. Beyers Koffie is een bekende en gevestigde naam in het Belgische koffielandschap. Het merk bestaat al sinds 1880 en heeft een jaarlijkse omzet van de rond de 100 miljoen euro. De basis van alle koffie is een combinatie van eeuwenoude tradities en nieuwe technologieën. Beyers is vooral groot in productie van private label merken, ongeveer 90% van de koffie die Beyers maakt zijn private labels.

UTZ Certified staat voor duurzame landbouw van koffie, thee en cacao, met een betere toekomst voor boeren, hun families en onze planeet.

Fortisimo koffie is klimaatneutraal, van de koffieplantage tot aan de distributie, CO2 neutraaldus, toegekend door CO2logic en gevalideerd door Vincotte.

Meer informatie
Manufacturer Fortisimo
Merk machine Nespresso
Krachtigheid Sterk
Cafeïnevrij Nee
Keurmerk UTZ Cerified
Geschikt voor Lungo
Koffieboon Arabica

Fortisimo koffie is een merk van Beyers Koffie. Beyers Koffie is een bekende en gevestigde naam in het Belgische koffielandschap. Het merk bestaat al sinds 1880 en heeft een jaarlijkse omzet van de rond de 100 miljoen euro. De basis van alle koffie is een combinatie van eeuwenoude tradities en nieuwe technologieën. Beyers is vooral groot in productie van private label merken, ongeveer 90% van de koffie die Beyers maakt zijn private labels.

In 2004 is Beyers koffie overgenomen door Café do Brasil, eigendom van de Napolitaanse familie Rubino, die ook het espressomerk Caffè Kimbo heeft. Samen hebben ze een ultramoderne koffiebranderij in Puurs in België. Daarnaast is het merk ook eigenaar van de koffiemerken Fort en Metropole.

Sinds juni 2015 zijn alle merken klimaatneutraal, van de koffieplantage tot aan de distributie. Kwaliteit en duurzaamheid van boon tot kopje. Door de combinatie van CO2-reductie In de koffiebranderij en CO2-compensatie met Gold Standaard klimaatprojecten te combineren zijn alle merken volledig klimaatneutraal. Op alle verpakkingen staat dan ook het CO2-NEUTRAL label, toegekend door CO2logic en gevalideerd door Vincotte.

De medewerkers van Beyers koffie staat voor acht waarden, waarvan de beginletters samen het woord PRECIOUS vormen, kostbaar. Koffie en medewerkers die de beste koffie maken, kostbaar dus.
Passion: dagelijks werken alle medewerkers met overtuiging, inzet en toewijding, met passie om elke dag beter te scoren
Respect: een groot wederzijds respect, waardering voor de inzet, talenten en prestaties
Expertise: hoge vakbekwaamheid van medewerkers door het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling via opleiding en training
Customer oriented: luisteren, informatie uitwisselen en actiegericht handelen, alle medewerkers worden betrokken bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen
Innovation: innovatie door continue medewerkers te scholen en bedrijfsefficiëntie te verbeteren
Open: overleg en informatie delen, optimaliseren van de interne communicatie
Unity: als één groep streven naar optimale producten en diensten voor klanten
Success: succes wordt graag gedeeld met iedereen die bijdraagt aan groei en ontwikkeling van het bedrijf

Fortisimo koffie kent een rijke historie, een historie die teruggaat tot wel 1880. En die zijn wortels heeft in zowel de Italiaanse espressocultuur als de Noord-Europese koffiecultuur.

Het merk Fortisimo staat voor de perfecte koffie voor de prijsbewuste klant. De koffie is met liefde en vakmanschap gebrand en gemend, wat resulteert in toegankelijke koffievarianten, geschikt voor vele doeleinden.

Genieten dus, van de perfecte koffie voor een goede prijs !

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fortisimo Lungo Forte 50 capsules
Uw waardering
© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links