Terug

Lavazza

Lavazza gemalen koffie

Lavazza koffie staat voor authentieke Italiaanse koffie. Met Lavazza gemalen filterkoffie zet u in een handomdraai zelf een heerlijke Italiaanse espresso. Het Italiaanse familiebedrijf, opgericht in 1895 door Luigi Lavazza, heeft haar thuisbasis in de Italiaanse stad Turijn en is wereldwijd bekend van haar espresso koffie. Het familiebedrijf staat niet alleen voor een topkwaliteit koffie, maar zet zich ook in voor economische, ecologische en sociale duurzaamheid.

Lavazza filtro gemalen koffie is een filterkoffie, voor een koffiezetapparaat. Het koffiezetapparaat maakt het water heet, waarna het water op de gemalen koffie (in een koffiefilter) loopt en het neemt hierbij een gedeelte van de gemalen koffie op. De gezette koffie wordt opgevangen in een glazen kan, maar het kan ook een isoleerkan / thermoskan zijn. De glazen kan wordt meestal warm gehouden door een elektrosch plaatje waarop hij staat.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

718 producten

 1. Illy koffiebonen donkere branding
  Illy koffiebonen donkere branding

  Illy koffiebonen donkere branding, blik met 250 gram koffiebonen. De donker gebrande koffiebonen hebben een sterk en uitgesproken aroma. De donkere branding is intens en uitgesproken, met veel body en krachtige tonen van cacao en toast. Voor de liefhebber van een intense espresso of ristretto. Koffiebonen. Inhoud: 250 gram. LET OP: Illy heeft de naam gewijzigd in Illy Intenso.

  Illy koffiebonen zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Waardering:
  95% of 100
  Vanaf € 6,75
 2. Illy Iperespresso Classico
  Illy MIE-capsules normaal
  De blikken worden niet meer door illy geproduceerd en zijn vervangen door de illy iperespresso classico doosjes, zie voor de doosjes Illy Iperespresso capsules classico. Illy MIE-capsules normaal, mild gebrand met een zoete en evenwichtige smaak die kenmerkend is voor Illy. Evenwichtig van kracht en mildheid, met tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma’s. MIE-capsules, ook wel Iperespresso capsules of IPSO capsules genoemd. Inhoud: 21 stuks à 7 gram LET OP: DEZE KOFFIE HEEFT EEN NIEUWE NAAM GEKREGEN, ILLY IPERESPRESSO CLASSICO Lees verder
  Waardering:
  87% of 100
  Vanaf € 9,50
 3. Illy Iperespresso Intenso
  Illy MIE-capsules donker
  De blikken worden niet meer door illy geproduceerd en zijn vervangen door de illy iperespresso intenso doosjes, zie voor de doosjes Illy Iperespresso capsules intenso. Illy MIE capsules, donker gebrand met een sterk en uitgesproken aroma. MIE staat voor Metodo Iperespresso, het nieuwe koffiezetsysteem van Illy. De donkere branding is intens en uitgesproken, met veel body en krachtige tonen van cacao en toast. Voor de liefhebber van een intense espresso of ristretto MIE-capsules, ook wel Iperespresso capsules of IPSO capsules genoemd. Inhoud: 21 stuks à 7 gram LET OP: DEZE KOFFIE HEEFT EEN NIEUWE NAAM GEKREGEN, ILLY IPERESPRESSO INTENSO Lees verder
  Waardering:
  88% of 100
  Vanaf € 9,50
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

718 producten

Ons Lavazza assortiment

Lavazza logoLavazza koffiebonen, heerlijke unieke melanges koffiebonen voor authentieke Italiaanse koffie
Lavazza gemalen koffie, de heerlijke unieke smaak van Lavazza koffie is er ook in gemalen koffie. Voor een espresso of de Lavazza Filtro gemalen koffie blends voor filterkoffie.
Lavazza A Modo Mio capsules, een capsulesysteem voor Lavazza koffie, met één druk op de knop een heerlijke Italiaanse espresso uit verschillende melanges maken, allemaal van 100% arabica koffiebonen.
Lavazza Espresso capsules voor Nespresso, capsules, geschikt voor alle merken en typen Nespresso machines voor thuisgebruik.
Lavazza koffiepads, twee melanges koffiepads voor de Senseo koffiemachine, de Lavazza Classico koffiepads en de Lavazza Dolce koffiepads.

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links