Terug

Lavazza

Lavazza gemalen koffie

Lavazza koffie staat voor authentieke Italiaanse koffie. Met Lavazza gemalen filterkoffie zet u in een handomdraai zelf een heerlijke Italiaanse espresso. Het Italiaanse familiebedrijf, opgericht in 1895 door Luigi Lavazza, heeft haar thuisbasis in de Italiaanse stad Turijn en is wereldwijd bekend van haar espresso koffie. Het familiebedrijf staat niet alleen voor een topkwaliteit koffie, maar zet zich ook in voor economische, ecologische en sociale duurzaamheid.

Lavazza filtro gemalen koffie is een filterkoffie, voor een koffiezetapparaat. Het koffiezetapparaat maakt het water heet, waarna het water op de gemalen koffie (in een koffiefilter) loopt en het neemt hierbij een gedeelte van de gemalen koffie op. De gezette koffie wordt opgevangen in een glazen kan, maar het kan ook een isoleerkan / thermoskan zijn. De glazen kan wordt meestal warm gehouden door een elektrosch plaatje waarop hij staat.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

718 producten

 1. Nivona waterfilter
  Nivona waterfilter

  AANGEZIEN NIVONA DE WATERTANK HEEFT AANGEPAST, PAST DIT WATERFILTER NIET MEER OP DE NIEUWE WATERTANKS VAN NIVONA. INDIEN U NOG ALTIJD DE OUDE WATERTANK GEBRUIKT EN HET NIVONA WATERFILTER VAN ONS ALTIJD HEEFT GEBRUIKT, KUNT U DE KRUPS WATERFILTER BESTELLEN. DIT IS HETZELFDDE WATERFILTER. Waterfilter speciaal ontwikkeld voor alle Nivona espresso machines. Helpt kalkaanslag te voorkomen.

  Lees verder
  Waardering:
  90% of 100
  Vanaf € 9,95
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

718 producten

Ons Lavazza assortiment

Lavazza logoLavazza koffiebonen, heerlijke unieke melanges koffiebonen voor authentieke Italiaanse koffie
Lavazza gemalen koffie, de heerlijke unieke smaak van Lavazza koffie is er ook in gemalen koffie. Voor een espresso of de Lavazza Filtro gemalen koffie blends voor filterkoffie.
Lavazza A Modo Mio capsules, een capsulesysteem voor Lavazza koffie, met één druk op de knop een heerlijke Italiaanse espresso uit verschillende melanges maken, allemaal van 100% arabica koffiebonen.
Lavazza Espresso capsules voor Nespresso, capsules, geschikt voor alle merken en typen Nespresso machines voor thuisgebruik.
Lavazza koffiepads, twee melanges koffiepads voor de Senseo koffiemachine, de Lavazza Classico koffiepads en de Lavazza Dolce koffiepads.

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links