Terug

Illy Classico gemalen koffie moka maling

Illy Classico gemalen koffie moka maling is een 100% arabica koffie, met de perfecte maling voor gebruik in uw moka(pot). Ervaar het volle aroma en noten van chocolade, toast, honing en karamel. Gemalen koffie voor moka(potjes). Inhoud: 250 gram

Illy koffie is ook te koop op Bol.com en Amazon.nl.

Meer informatie >>

€ 7,69
Bestel
<p>De Illy melange is van een <strong>constante kwaliteit en smaak</strong>. De melange bestaat uit100% arabica koffiebonen en het cafeïnegehalte is minder dan 1,5%. Door het rijke aroma herken je al bij de eerste slok de intense smaak van Illy.</p> <p>Zie onderstaande video voor meer informatie over de <strong>Italiaanse koffiebranderij Illy</strong>:</p> <p><iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Zr14oI1mGyM?list=PLvep1MR2QeUbzErhSiVxyUab1UiaZkZEN" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></p> <p>Verpakt in de bekende illy blikken om zo lang mogelijke versheid te garanderen. De blikken zijn overigens bijzonder goed te recyclen, dus kunnen probleemloos bij het afval.</p>
Meer informatie
Manufacturer Illy
Soort koffie Gemalen koffie
Geschikt voor Filterkoffie
Verpakking In blik
Krachtigheid Normaal
Keurmerk Geen/onbekend keurmerk
Koffieboon Arabica
Gewicht 250 gram
Cafeïnevrij Nee
Samenstelling Melange
Herkomst Onbekend
Prijs per 250 gram € 8,40

Illy, ook wel Illycaffè genoemd, is één van ’s wereld grootste en meest bekende koffiebranderijen. Aanwezig in meer dan 140 landen wereldwijd en meer dan 50.000 gelegenheden wereldwijd serveren een heerlijke kop Illy koffie. Miljoenen mensen genieten dagelijks van heerlijke Illy koffie, thuis, op het werk, in hotels, restaurants of in een café.


Het Italiaanse familiebedrijf is opgericht in 1933 door Francesco Illy en wordt tegenwoordig geleid door Andrea Illy, de derde generatie van de familie. Het bedrijf is uitgegroeid tot een compleet imperium, met koffiemachines, artistieke koffiekopjes, accessoires, de franchiseketen voor authentieke Italiaanse koffie espressamente Illy, een internationaal netwerk van barista’s en zelf een universiteit, de Università del Caffè. Illy koffie is vooral bekend en geliefd vanwege de hoge kwaliteit en de fluweelzachte smaak van haar koffie. Koffie die bestaat uit negen soorten pure arabica koffiebonen. De koffiebranderij heeft verschillende soorten koffieproducten: koffiebonen, gemalen koffie, pods of ESE Servings en Ipespresso of MIE capsules.


Nieuw van Illy en nog niet verkrijgbaar in Nederland is Illy Issimo, een samenwerking van Illy koffie en The Coca Cola Company. Illy Issimo is een ready to drink koffie.


Illy heeft ook volop aandacht voor de koffietelers in Zuid- en Midden-Amerika, India en Afrika. Het bedrijf verbetert hun leven door speciale aandacht te geven aan mens en milieu. Uniek is dat de koffiebranderij als eerste bedrijf ter wereld het certificaat "Responsible Supply Chain Process" van Det Norske Veritas (DNV). Dit certificaat is een bewijs van duurzaamheid in de hele keten, van koffieteler tot consument.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Illy Classico gemalen koffie moka maling
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links