Terug

Kimbo Aroma Gold koffiebonen

Waardering:
80% of 100

Kimbo Aroma Gold is een melange van 100% arabica koffiebonen, met een mooie crèmalaag en een krachtige body. Een medium gebrande koffie met een milde body. Koffie afkomstig uit Centraal en Zuid Amerika. Koffiebonen. Inhoud: 1 kg.

Meer informatie >>

€ 14,99
Bestel
€ 14,99
Bestel
€ 15,50
Bestel
Een heerlijke melange van 100% arabica koffiebonen. Een mix van zoetheid, chocolade een een mooie cremalaag
Meer informatie
Manufacturer Caffè Kimbo
Soort koffie Koffiebonen
Geschikt voor Cappuccino, Espresso, Lungo, Latte Macchiato
Verpakking Luchtdicht met ventiel
Krachtigheid Sterk
Keurmerk Geen/onbekend keurmerk
Koffieboon Arabica
Gewicht 500 gram
Cafeïnevrij Nee
Samenstelling Melange
Herkomst Onbekend
Prijs per 250 gram € 5,13

Caffè Kimbo

Kimbo vindt zijn oorsprong in Napels in Italië. Ook nu wordt de koffie daar nog steeds gebrand. Het merk Kimbo staat al ruim een halve eeuw voor Italianen nog steeds als één van de beste koffiemerk dat garant staat voor de authentieke Italiaanse espressocultuur: kwaliteit, pure smaak en temperamentvol.

In 1963 werd de koffiebranderij door de familie Rubinho gestart met als naam Café do Brasil en werd er koffie op de markt gebracht met de naam Kimbo, soms ook afgekort als Kimbo. In Italië groeide het merk sinds de start snel en groeiden binnen 10 jaar zelfs uit als marktleider in Napels. Daarnaast werden al snel ook grote andere delen van Italië veroverd. Veel inwoners van Napels, Napolitanen genoemd, drinken thuis nog steeds volop Kimbo. De familie Rubinho is nog steeds eigenaar van de koffiebranderij en Kimbo verovert inmiddels ook buiten Italië snel terrein.

Kimbo verkoopt haar koffiebonen vaak in een kiloverpakking. De Caffè Kimbo koffiebonen zijn zowel geschikt voor volautomaten als pistonmachines. De gemalen koffie is geschikt voor gebruik in een espressomachine of de authentieke Napolitaanse Moka.

Kimbo beste koffie ter wereld

Kimbo koffie wordt door velen als de beste koffie ter wereld gezien. Logisch dus dat het merk naast Italië ook wereldwijd steeds meer wordt verkocht. De koffie belichaamt de Napolitaanse espresso traditie: zorgvuldig geselecteerde bonen, donker gebrand en vakkundig gemalen. Koffie met een onweerstaanbaar crema, een zachte gebalanceerde chocoladesmaak en fluweelachtige body en een intens en overweldigend aroma.

Kimbo koffie online bestellen bij Koffievergelijk

Ook kennismaken met deze Italiaanse espresso koffie met een geweldig crema, een zachte gebalanceerde chocoladesmaak en fluweelachtige body en een intens en overweldigend aroma? Ontdek alle smaken en soorten Caffè Kimbo koffie bij Koffievergelijk.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kimbo Aroma Gold koffiebonen
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links