Terug

Kimbo Espresso Napoletano koffiebonen

Waardering:
83% of 100

Kimbo Espresso Napoletano koffiebonen, absolute top branding van de Napolitaanse roosterij Caffè Kimbo. Deze melange van Kimbo, een melange van 80% arabica koffiebonen en 20% robusta koffiebonen, is een medium tot donker gebrande koffie en heeft een volle en rijke smaak. Uitstekend geschikt voor melkgeratleerde dranken as een cappuccino of latte macchiato. Koffiebonen. Inhoud: 1 kg. 

Meer informatie >>

€ 13,50
Bestel
€ 14,99
Bestel
De bonen zijn donker gebrand en olie-achtig, waardoor deze melange niet zo geschikt is voor automaten maar des te beter geschikt is voor pistonmachines. Caffè Kimbo staat symbool voor de authentieke Napolitaanse espressocultuur waar kwaliteit, pure smaak en temperament voorop staan.
Meer informatie
Manufacturer Caffè Kimbo
Soort koffie Koffiebonen
Geschikt voor Espresso, Lungo
Verpakking Luchtdicht met ventiel
Krachtigheid Sterk
Keurmerk Geen/onbekend keurmerk
Koffieboon Arabica
Gewicht 250 gram
Cafeïnevrij Nee
Samenstelling Melange
Herkomst Colombia
Prijs per 250 gram € 5,95

Kimbo vindt zijn oorsprong in Napels in Italië. Ook nu wordt de koffie daar nog steeds gebrand. Het merk Caffè Kimbo staat al ruim een halve eeuw voor Italianen nog steeds als een van de beste koffiemerk dat garant staat voor de authentieke Italiaanse espressocultuur: kwaliteit, pure smaak en temperamentvol.

In 1963 werd de koffiebranderij door de familie Rubinho gestart met als naam Café do Brasil en werd er koffie op de markt gebracht met als naam Kimbo, soms ook afgekort als Kimbo. In Italie groeide het merk sinds de start snel en groeiden binnen 10 jaar zelfs uit als marktleider in Napels. Daarnaast werden al snel ook grote andere delen van Italië veroverd. Veel inwoners van Napels, Napolitanen genoemd, drinken thuis nog steeds volop Kimbo. De familie Rubinho is nog steeds eigenaar van de koffiebranderij en Kimbo verovert inmiddels ook buiten Italie snel terrein.

Caffè Kimbo verkoopt haar koffiebonen vaak in een 250-grams verpakking. Door deze kleine verpakking heb je steeds verse koffiebonen. De koffiebonen van Kimbo zijn zowel geschikt voor volautomaten als pistonmachines. De gemalen koffie is geschikt voor gebruik in een espressomachine of de authentieke Napolitaanse Moka.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kimbo Espresso Napoletano koffiebonen
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links