Terug

Segafredo Caffe Crema Dolce koffiebonen

Segafredo Caffe Crema Dolce koffiebonen, een klassieke Italiaanse blend met een aromatisch en uniek karakter, gemaakt van een melange van hoogwaardige arabica en robusta koffiebonen. Een evenwichtige en medium tot mild geroosterde mix van arabica en robusta koffiebonen, een heerlijke zachte smaaksensatie. Koffiebonen. Inhoud: 1kg

Segafredo koffiebonen zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

Meer informatie >>

€ 9,50
Bestel
€ 9,95
Bestel
€ 12,20
Bestel
€ 18,99
Bestel
Segafredo Caffe Crema Dolce koffiebonen
Meer informatie
Manufacturer Segafredo
Soort koffie Koffiebonen
Geschikt voor Caffe latte, Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato, Ristretto
Verpakking Luchtdicht met ventiel
Krachtigheid Normaal
Keurmerk Geen/onbekend keurmerk
Koffieboon Arabica/Robusta
Gewicht 1 kg
Cafeïnevrij Nee
Samenstelling Melange
Herkomst Costa Rica, Ivoorkust, Brazilie

Segafredo Zanetti is een in 1973 door Massimo Zanetti opgericht familiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend koffiemerk.

Segafredo Zanetti, in de volkmond afgekort tot Segafredo bezit eigen koffieplantages in Brazilië en Costa Rica waar Arabica- en Robuusta koffieplanten worden verbouwd. Op deze koffieplantages wordt jaarlijks meer dan 160.000 ton koffie geproduceerd.

De echte espresso van Segafredo wordt ook wel de il vero espresso italiano genoemd. Om de echte espresso te kunnen maken zijn de kernwaarden van Segafredo de 5M-en: 1. Missie - Missione Geniet van het leven en alle kleine zaken die het leven zo mooi kunnen maken. Neem de tijd voor het maken en drinken van een kopje koffie. 2. Melange – Miscela Om de superieure kwaliteit te kunnen waarborgen van de echte espresso van Segafredo wordt de koffiemelange zorgvuldig samengesteld en keer op keer opnieuw aan een controle onderworpen. Er bestaat niet één perfecte melange maar de samenstelling is een kwestie van smaak. 3. Molen – Macinadosatore Het malen van de koffie is misschien wel de belangrijkste fase tussen het branden van de bonen en het maken van een heerlijke espresso. Voor de allerbeste espresso mogen de bonen pas gemalen worden als de koffie daadwerkelijk gezet gaat worden. 4. Machine – Macchina Een espressomachine heeft een grote invloed op de kwaliteit van het kopje koffie. Belangrijke zaken zijn de temperatuur van het water, de doorloopsnelheid en de druk en de echter Barista is dagelijks bezig de koffiemachine zo goed mogelijk af te stellen. 5. Meesterhand – Mano Hoewel de koffiemachines steeds beter in staat worden een prachtig kopje espresso is een kopje van de echter barista nog steeds de il vero espresso italiano.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Segafredo Caffe Crema Dolce koffiebonen
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links