Terug

Mocca d'Or EARTH Coffee koffiebonen melange espresso

Waardering:
77% of 100

Mocca d'Or EARTH Coffee koffiebonen melange espresso is een biologische espressomelange van 100% arabica koffiebonen (met EKO keurmerk). Vol en zacht van smaak met een intens aroma. De koffiebonen zijn afkomstig uit Peru, Nicaragua en Guatamala. Koffiebonen. Inhoud: 1 kg

Mocca d’Or koffie is ook te koop bij Bol.com.

Meer informatie >>

€ 259,38
Bestel
<p><strong>EARTH Coffee</strong> is een biologische espressomelange met het <a title="EKO Keurmerk" href="http://www.koffievergelijk.be/eko-keurmerk" target="_blank">EKO Keurmerk</a> op basis van ruwe koffiebonen uit Peru, Nicaragua en Guatemala.</p> <p>Deze koffie is ontwikkeld in samenwerking met EARTH Concepts, o.a. bekend van EARTH water. EARTH Concepts <strong>doneert 100% van de nettowinst</strong> aan waterprojecten in Azië en Afrika. Zij vraagt dus niet om vrijwilligerswerk te doen of te doneren, maar alleen om EARTH water,- koffie en thee te drinken.</p> <p>Daarnaast doneert Mocca d’Or via de <strong>Mocca d’Or Foundation</strong> aan projecten die direct een verbetering opleveren in de levensomstandigheden van de lokale bevolking op de koffieplantages.</p> <p>EARTH COFFEE is verpakt in een speciaal ontwikkelde folie. Het bevat geen aluminium of PVDC, is duurzaam, milieuvriendelijk en voldoet aan alle mogelijke kwaliteitseisen.</p>
Meer informatie
Manufacturer Mocca d'Or
Soort koffie Koffiebonen
Geschikt voor Cappuccino, Espresso, Lungo, Latte Macchiato
Verpakking Luchtdicht met ventiel
Krachtigheid Normaal
Keurmerk EKO-keurmerk
Koffieboon Arabica
Gewicht 1 kg
Cafeïnevrij Nee
Samenstelling Melange
Herkomst Colombia

Mocca d’Or koffie

Algra Mocca d’Or, ook wel alleen Mocca d’Or genoemd, kent een lange geschiedenis. De geschiedenis van de koffiebranderij gaat terug naar de jaren ’30 van de vorige eeuw.

In 1930 begon de heer Van Asseldonk met zijn koffiebranderij in Breda en 3 jaar later startte de heer Algra met zijn koffiebranderij en theehandel in Zwolle. Op de fiets gingen zij hun klanten af om de bestellingen rond te brengen. Ruim 70 jaar later zijn de beide koffiebranderijen samen gegaan onder de naam Algra Mocca d’Or. De vestigingen in Breda en Zwolle bleven gehandhaafd en daar is later nog een vestiging in Heerhugowaard bijgekomen.

Mocca d’Or is een koffiebranderij waarbij ambachtelijke topkwaliteit voorop staat.

Het maakt superieure melanges die kunnen wedijveren met de absolute top van de markt. Mocca d’Or is niet goedkoop, maar wel van absolute topkwaliteit. Het geheim van de kwaliteit van de koffie schuilt in het deskundig mêleren en branden van de koffiebonen. De branders van Mocca d’Or geven hun espresso tijdens het branden volgens de unieke SlowRoast brandmethode alle tijd om haar smaak volledig te ontwikkelen.

Mocca d’Or koffie online bestellen

Ook kennismaken met heerlijke espressomelanges, gebrandt volgens SlowRoast brandprocedé, waardoor de smaakbeleving en kwaliteit van de koffiebonen optimaal is. Ontdek al onze smaken en soorten Mocca d’Or koffie.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mocca d'Or EARTH Coffee koffiebonen melange espresso
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links